Tokiler
Decipat
- Makaleler
- 1
1650 SUPER harika bir kart. Bizzat kullanmaktayım.Peki SUPER alırsam hangisi daha güçlü olur. Ben Nvdia almak istiyorum sorunlardan korktuğum için.
1650 SUPER harika bir kart. Bizzat kullanmaktayım.Peki SUPER alırsam hangisi daha güçlü olur. Ben Nvdia almak istiyorum sorunlardan korktuğum için.
GTX 1650 Super ve RX 570 karşılaştırmasından GTX 1650 Super daha önde olacaktır. Yani GTX 1650 Super tercih edebilirsiniz.Peki SUPER alırsam hangisi daha güçlü olur. Ben Nvdia almak istiyorum sorunlardan korktuğum için.
Peki super alırsam hangisi daha güçlü olur. Ben NVIDIA almak istiyorum sorunlardan korktuğum için.
RX 570, GTX 1650S'le denkleşen bi' kart. Bu yüzden RX 570'i seçiyorum.
1650S modeli RX 580 gücünde bir kartPeki SUPER alırsam hangisi daha güçlü olur. Ben Nvdia almak istiyorum sorunlardan korktuğum için.
5-10 FPS zar zor oynuyor.Peki SUPER alırsam hangisi daha güçlü olur. Ben Nvdia almak istiyorum sorunlardan korktuğum için.
Pardon sonuna S koymuşumNereye 1650S ile denkleşiyor. RX580'i geçiyor 1650 Super.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.