GTX 1650 vs RX 580 vs GTX 1660S sistem

huseyin019302

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Bir bilgisayar almak istiyorum ama kredi kartı vs. yok bu nedenle elden taksit imkanı sağlayan yerleri araştırdım. En kötü ihtimal ile bu 3 bilgisayardan birini alacağım. İşin ehli arkadaşlar bakıp hangisini almam gerektiğini söyleyebilir mi?

Hiçbiri. Evkur'dan bilgisayar mı alınır? Hepsi de kazık fiyat.

Herhangi birine 12K üstü verilmez 1660S belki.

Hocam ya kredi çekin ya da şirket kredi kartı bulmaya çalışın tanıdıklardan, 16.000 Tl gibi fiyata RX 6700 - 3060 gibi canavar bilgisayar toplarsınız yapmayın etmeyin.

Arkadaşlar merhaba. Bir bilgisayar almak istiyorum ama kredi kartı vs. yok bu nedenle elden taksit imkanı sağlayan yerleri araştırdım. En kötü ihtimal ile bu 3 bilgisayardan birini alacağım. İşin ehli arkadaşlar bakıp hangisini almam gerektiğini söyleyebilir mi?

Kendim 1650 kullanıyorum alınmaz artık ömrü bitti diğer kartlarda aynı şekil bu fiyatlar ne sakın hocam boşa paranızdan olmayın.

Farkındayım hocam ama elimden bir şey gelmiyor.
Dostum işine karışmak gibi olucak ama bu paraları bu satıcılara ödemini önermiyorum, hak denilen birşey var. Yazık günah yani değerinin çok üstünde bedeller yazılmış. Kredi kartı çıkarttır veya para biriktir ya da ne biliyim kredi kartı verdiler ama limit az, biraz nakit biraz kredi kartı yap. Tabi durumunu net bilmiyorum ama şu Türkiye piyasasında ürünün haksız bedelle satılmasını kendime yediremiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı