GTX 1650 yüksek FPS'e rağmen FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 11

necasetabi

Decapat
Katılım
17 Ağustos 2021
Mesajlar
96
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
8GB RAM
Ekran kartı
AMD Radeon RX Vega 10 graphics GTX 1650
İşlemci
Ryzen 7 3750H
Merhaba. ekran kartı GTX1650 AMD Radeon RX Vega 10 Graphics AMD Ryzen7 3750h işlemci 8 GB RAM ve buna rağmen oyunlarda drop giriyor. Örneğin LoL en yüksek ayarlarda 120 FPS fakat aniden 8-9 FPS oluyor inanılmaz sinir bozucu bir durum. Garantisi var laptopun o yüzden içini açıp termal macun falan süremiyorum. Fikirlere açığım her şeyi denerim şu lanet şey için.
 
Sıcaklık sorunu gibi duruyor. İçini açamıyorsanız notebook soğutucu tavsiye ederim. Ben TVMAX kullanıyorum, kaliteli bir ürün.
Aynı üründen ben de kullanıyorum hocam. Yaklaşık 1 sene falan oldu sapasağlam hala. Kesinlikle öneririm bu arada.
 
Teşekkürler ASUS TUF Gaming laptop için ideal olur sanırım. Fakat daha uygun bir bütçeyle alabileceğim kaliteli bir şey yok mu?

Şuna veya diğer TX ürünlerine bakabilirsiniz hocam. Malzeme kalitesi çok iyi bir marka, plastik değil mesh. Fanın laptopun arkasındaki ızgaralara denk gelmesi gerekli, ona da dikkat edin derim.
 

Şuna veya diğer tx ürünlerine bakabilirsiniz hocam. Malzeme kalitesi çok iyi bir marka, plastik değil mesh. Fanın laptopun arkasındaki ızgaralara denk gelmesi gerekli, ona da dikkat edin derim.

Laptop asağılara doğru kayarsanız alt kısmı görürsünüz uygun mudur ızgaralar?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı