GTX 1650S - Ryzen 3100 sistem alınır mı?

XPG Invader daha şık ve daha kaliteli bir kasa. Soğutması da daha iyi diye biliyorum.
Önde 1 arkada 1 fan var XPG'de. Zalman'da ise önde 3 arkada 1 fan var. Mantıken soğutması daha iyi oluyor.
@Hangottom Kasanın ön kapağı çıkarılabiliyor, öyle tasarlamışlar. Çıkardığınızda mesh bir yapı karşılıyor ama 1 fan var.

Ben sogutma olarak kasanin onu mesh ona dayanarak soyledim aslinda. Invader da bilgidigim kadariyla yanlarda aciklik var sadece :).

Öndeki kapak yaptığım testlerde soğutmayı etkilemedi yeterli havayı yanlardan alıyor, toz filtreleri çok hoş cidden, özellikle öndekileri çok seviyorum ancak bütçeye 60 TL daha ekleyerek bu fandan 2 adet alıp takarsanız işinizi çok iyi görecektir kasa. Öndeki kapak kolaylıkla çıkıyor ve takılıyor toz filtesi de aynı şekilde, söküp temizlemek çok basit oluyor sineklik gibi yapısı var öndeki toz filtresinin. Ayrıca çok fazla fan yuvası mevcut kasa önüne 3x120mm güç kablolarının geçtiği panelde mesh yapılı bir yer var orada da toz filtresi var oraya da 2 adet fan takabilirsiniz eğer benim gibi fan hastasıysanız 8 fan takabilirsiniz kasaya :). Ancak 3 adet 120mm fan almadan da çok güzel hava akışı sağlayan insanlar var yine de siz 2 adet 120mm fan alabilirsiniz 60 TL'ye bu şekilde Zalman ile eşdeğer bir hava akışı olacaktır daha kaliteli bir kasanız olacaktır. Ayrıca incecuma indirimlerinde bu kasa 450 civarına düşmekte. XPG invader incelemesi - Technopat Sosyal
Düşük bütçeli fan önerisi: Aerocool Force Kırmızı 120 mm Fan

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı