GTX 1650S sistem CS:GO'da FPS düşmesi

investigator

Hectopat
RAM
Crucial Ballistix 8 GB 3000mhz
Ekran kartı
Palit GTX 1650SUPER
Anakart
BIOSTAR H410MH
İşlemci
Intel Core i3-10100F
Selam arkadaşlar, ortalama bir sistemim olmasına rağmen CS:GO'da aşırı seviyede FPS düşmesi yaşıyorum. FPS 400'lerde dolanırken bile oluyor bu sorun, aniden tüm oyun 1-1.50 saniyeliğine donuyor. Ekran kartımın driveri güncel, tüm FPS Boost videolarını denedim ama nafile. Sorun ne olabilir yardım ederseniz çok sevinirim herkese hayırlı ramazanlar.

FPS değerleri nedir? Diğer oyunlarda düşük performans veriyor mu? Yeni bir sorun mu yoksa sistemi aldığından zamandan itibaren aynı sorun mu? Biraz konuyu açarsan iyi olur.
FPS 400'lerde geziniyor, diğer oyunlarda yaşamadım. GTA 5'i ultra'da akıcı şekilde oynayabiliyorum. Önceden bu sorunu yaşadığımı hatırlamıyorum. 1.50 yıldır kullanıyorum sistemi hocam.

O işlemci ile competetive 5V5 haritasında 400 FPS'lerde gezinmen imkansız zaten. Ortalama 250-350 FPS arası verir o işlemci CS:GO'da.

Selam arkadaşlar, ortalama bir sistemim olmasına rağmen CS:GO'da aşırı seviyede FPS düşmesi yaşıyorum. FPS 400'lerde dolanırken bile oluyor bu sorun, aniden tüm oyun 1-1.50 saniyeliğine donuyor. Ekran kartımın driveri güncel, tüm FPS Boost videolarını denedim ama nafile. Sorun ne olabilir yardım ederseniz çok sevinirim herkese hayırlı ramazanlar.
Hocam sistemi toplarken keşke rami 1x8 yerine 2x8gb yapsaydınız daha güzel olurdu.

O işlemci ile competetive 5V5 haritasında 400 FPS'lerde gezinmen imkansız zaten. Ortalama 250-350 FPS arası verir o işlemci CS:GO'da.
Zaten öyle, yoldaşta 400 FPS alıyorum ve 400 FPS'te bile bu sorunu yaşayabiliyorum demek istedim. Buna mı takıldınız gerçekten. Olaya bak ya ben yardım rica ediyorum insanlardan bu arkadaş FPS sayısını sorguluyor.
Hocam sistemi toplarken keşke rami 1x8 yerine 2x8gb yapsaydınız daha güzel olurdu.
Hocam RAM'in sorun olduğunu sanmıyorum, %50 civarında kullanılıyor oyun sırasında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Büyük bir sorun yok bence sendeki işlemci ekran kartı için bu değerler normal.

Yahu hocam değerler normal zaten, ben drop yaşıyorum diyorum. Oyun sırasında saniyeliğine donabiliyor yani, forum ölmüş gerçekten... Kitleye bak.

Yahu hocam değerler normal zaten, ben drop yaşıyorum diyorum. Oyun sırasında saniyeliğine donabiliyor yani, forum ölmüş gerçekten... Kitleye bak.
Kitleyle alakası yok ki bu dediğinin. Anlık donmalarla ilgili milyon tane sebep var zaten. Donanımdan tut yazılımsal sorunlara kadar. Aklıma ilk gelen sorun ise driver çakışması/faulty driver olarak geliyor. Ben de cs oynarken anlık 1 saniye vesaire donuyordu ve bu sorunun sebebi ses driverındaydı :D Klasik bir cevap olacak ama 0 format atıp denediğinde düzeleceğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı