GTX 1050 sistemde CS:GO'da FPS düşmesi

nurettin1671

Femtopat
Daha fazla  
Önceden 120-150 arası FPS alıyordum, artık oyun içi 80-120 arası değişiyor. 80-90 FPS de biraz rahatsız ediyor. Önceden FPS arttırmak için çözünürlüğü iyice düşürürdüm. 200-250 arası çıktığı da olurdu çok düşük ayarlarda, şimdi o ayarları da deniyorum ama FPS hiç değişmiyor. Hala 80-120 arası oluyor. Yani düşük ayara geçirince bile FPS artmıyor aynı kalıyor ve eski FPS'imi alamıyorum.
i5 9.nesil işlemci.
GTX 1050 4 GB ekran kartı.
8 GB RAM.

Önceden 120-150 arası FPS alıyordum, artık oyun içi 80-120 arası değişiyor. 80-90 FPS de biraz rahatsız ediyor. Önceden FPS arttırmak için çözünürlüğü iyice düşürürdüm. 200-250 arası çıktığı da olurdu çok düşük ayarlarda, şimdi o ayarları da deniyorum ama FPS hiç değişmiyor. Hala 80-120 arası oluyor. Yani düşük ayara geçirince bile FPS artmıyor aynı kalıyor ve eski FPS'imi alamıyorum.
i5 9.nesil işlemci.
GTX 1050 4 GB ekran kartı.
8 GB RAM.

Sorun HDD/SSD Öldüyse olabilir veya bilgisayarın termal macunu bittiyse ya da fanları bozulduysa sıcaklıktan olabilir.

Sorun HDD/SSD Öldüyse olabilir veya bilgisayarın termal macunu bittiyse ya da fanları bozulduysa sıcaklıktan olabilir.
valorant da oynuyorum onda öyle bi sıkıntım yok,sıcaklık cs zaten çok ısındırmıyor ama aşırı sıcaklık görmedim.
CS ekran kartından çok işlemciyi yoran bir oyun. Ayarları düşürmek yerine arttırmak belki fps artışı sağlayabilir.
denicem bunuda
Darboğaz olmuyor ama belki işe yarar.
umarım yarar

Valorant da oynuyorum onda öyle bir sıkıntım yok, sıcaklık CS zaten çok ısındırmıyor ama aşırı sıcaklık görmedim.

Denicem bunuda.

Umarım yarar.

Valorant'ta bende de öyle bir sıkıntı yoktu CS'ye girince saçma sapan FPS düşmeleri falan başladı HDD ölmüştü yeni alacağım bakalım düzelicek mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı