GTX 1650S sistem düşük performans veriyor

Qlawei

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
i3 10100F.
ASUS TUF Gaming GTX 1650 Super.
XPG Gammix D30 8x2 3000MHz RAM.
ASUS Prime B460M-K
Seagate baracuda 480GB SSD.

Arkadaşım sistemini alalı yaklaşık 4 ay oluyor ve aldığından beri tüm driverleri güncel olmasına rağmen izlediği videolardaki performansın neredeyse yarısını alıyor.

Örneğin Valorant'ta 200 civarı FPS alması gerekirken o 120 civarı alıyor. 144Hz monitörünü kullanamıyor. Ve Forest'ta 50 FPS falan alıyor, Apex Legends'a çok sık drop giriyor ve FPS değerleri düşük. Kendisi durumdan dolayı çok üzgün. RX 550 arkadaşımızla aynı performansı bazen daha düşüğünü alıyor. Neleri kontrol etmesi, ne yapması lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bilgisayar tamamen sifir alindi ve hiçbir korsan yukleme vesaire yapilmadi.

Mining virüsü çeşitli sitelerden de bulaşabiliyor. Dediğim gibi aklıma ilk gelen o. Arkadaşınız bilgisayarını tamamen sıfırlasın, ardından resmi NVIDIA üzerinden çeşitli driver uptadelerinizi yapın. Bir sorun kalacağını sanmıyorum.
Forumda bu tarz konuları benim 5 katım daha iyi bilen arkadaşlarımız var.

Eğer bunca işlem sonunda çözülmez ise, kusura bakmayın vaktinizi çaldım :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı