Çözüldü GTX 1650S sistem Valorant'ta düşük FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Osman Kemer

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Sistemimde Ryzen 3 3100 işlemcim, MSI GTX 1650 Super Gaming X ekran kartım ve 2x8 3000MHz CL 16 RAM mevcut.

2, 3 ay öncesine kadar Valorant'ta yüksek ayarlarda 200 civarı FPS alıyordum, çatışma anında 150-200 arası gel git yaparken sakin yerlerde oyunun başlama noktasında 200 civarı FPS alıyordum. Fakat oyunu yeni yükledim ve aynı FPS değerlerini alamıyorum düşük ayarlarda 100-150 arası değişiyor, işlemcimin %70'i kullanılırken ekran kartımın %20'si gibi civarın kullanıyor.

Biraz Windows ayarlarını kurcaladım; mesela güç tüketimini performansa çektim, NVIDIA ayarlarını kurcaladım, oradan yine aynı şekilde performansa yönelik ayarlar yaptım ve FPS 100-150 civarı değişiyor. NVIDIA ayarlarını sıfırladım yine aynı FPS'i alıyorum. Konuda hakkında tecrübe sahibi arkadaşlar varsa veya bilgi sahibi arkadaş varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı