Merhaba arkadaşlar, GTX 1650S ve i3 10100F bir sistemim var fakat Fortnite'da ani FPS dropları yaşıyorum. Sebebi nedir cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, GTX 1650S ve i3 10100F bir sistemim var fakat Fortnite'da ani FPS dropları yaşıyorum. Sebebi nedir cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Öncelikle sürücülerini güncellemeni öneririm, sonrasında bilgisayarın 40-50 dk sonrasinda FPS düşmesi veriyorsa thermal throttling yapıyor olabilir, ısı degerlerini bir kontrol et derim. Eğer işlemci 80+ dereceleri görüyorsa undervolt ederek 3-5 FPS kaybedip sıkıntısız performans almayı daha mantıklı görüyorum. Sorununun çözümü muhtemelen sıcaklık değerlerinle alakalı.
Her şeyden önce driver güncelleyin. Arka plan programlarınızı kontrol edin ve bilgisayar parçalarının tam performansta çalıştığından emin olun (güç ayarlarınızı performansa alın). İşlemci ve ekran kartı sıcaklığına bakın değerleri kontrol edin. Oyun ayarlarını en düşüğe çekin ya da performans moduna alın.
3D ölçeklendirmeyi düşürün ve oyunu orta ayarlara çekin.
Oyunun kendisi optimizasyon sorunlu zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.