GTX 1650S sistemde Fortnite'de FPS düşüyor

CanNK

Decapat
RAM
16
Ekran kartı
GTX 1650S
Anakart
B560MHP
İşlemci
İ3 10100F
Merhaba arkadaşlar, GTX 1650S ve i3 10100F bir sistemim var fakat Fortnite'da ani FPS dropları yaşıyorum. Sebebi nedir cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, GTX 1650S ve i3 10100F bir sistemim var fakat Fortnite'da ani FPS dropları yaşıyorum. Sebebi nedir cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

3D ölçeklendirmeyi düşürün ve oyunu orta ayarlara çekin.
Oyunun kendisi optimizasyon sorunlu zaten.

Her şeyden önce driver güncelleyin. Arka plan programlarınızı kontrol edin ve bilgisayar parçalarının tam performansta çalıştığından emin olun (güç ayarlarınızı performansa alın). İşlemci ve ekran kartı sıcaklığına bakın değerleri kontrol edin. Oyun ayarlarını en düşüğe çekin ya da performans moduna alın.

Öncelikle sürücülerini güncellemeni öneririm, sonrasında bilgisayarın 40-50 dk sonrasinda FPS düşmesi veriyorsa Thermal throttling yapıyor olabilir, ısı degerlerini bir kontrol et derim. Eğer işlemci 80+ dereceleri görüyorsa Undervolt ederek 3-5 FPS kaybedip sıkıntısız performans almayı daha mantıklı görüyorum. Sorununun çözümü muhtemelen sıcaklık değerlerinle alakalı

Öncelikle sürücülerini güncellemeni öneririm, sonrasında bilgisayarın 40-50 dk sonrasinda FPS düşmesi veriyorsa thermal throttling yapıyor olabilir, ısı degerlerini bir kontrol et derim. Eğer işlemci 80+ dereceleri görüyorsa undervolt ederek 3-5 FPS kaybedip sıkıntısız performans almayı daha mantıklı görüyorum. Sorununun çözümü muhtemelen sıcaklık değerlerinle alakalı.

Hayır bilgiyasarımda herhangi bir ısınma sorunu yaşamıyorum.

Her şeyden önce driver güncelleyin. Arka plan programlarınızı kontrol edin ve bilgisayar parçalarının tam performansta çalıştığından emin olun (güç ayarlarınızı performansa alın). İşlemci ve ekran kartı sıcaklığına bakın değerleri kontrol edin. Oyun ayarlarını en düşüğe çekin ya da performans moduna alın.

Ayarlar destansıda tek gölgeler kapalı normalde 80-100 bandında geziyor gezmesine evet, fakat aniden hareket ettiğimde 25-10 FPS oluyor ve bu durum çok can sıkıcı.

3D ölçeklendirmeyi düşürün ve oyunu orta ayarlara çekin.
Oyunun kendisi optimizasyon sorunlu zaten.

Deneyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı