GTX 1650S sistemimde GTA 5 donuyor

İşletim sistemi
Windows 10
2 Aylık ise gerek yok bakımda yapıyormuşsunuz ısınmada yokmuş başka bir sebep gelmiyor aklıma .

Bir şey bilmeden işkembeden sallayanları takmayın boşverin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yine çözüm olmazsa

bu yolu izleyebilirsin. Bilgim yok bu konuda fakat yardımcı olanlar çıkacaktır muhakkak. Fakat dediğim gibi işkembecilere dikkat edin. @firatqdemir

Bir şey bilmeden işkembeden sallayanları takmayın boş verin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yine çözüm olmazsa.

Bu yolu izleyebilirsin. Bilgim yok bu konuda fakat yardımcı olanlar çıkacaktır muhakkak. Fakat dediğim gibi işkembecilere dikkat edin. @firatqdemir

İlginiz için teşekkür ederim. :)

İnternette izlediğiniz videolar yalan anlayın artık biredir adamla tüm sistemin mi aynı hangi ayarlarda bu FPS'leri alıyorsun.
Hocam oyun performansını ekran kartı dışında diğer donanımlar etkiler ama bu durumlar genellikle ekran kartının gücünün dengelenemediği(yani ekran kartını besleyemeyen düşük donanımlar) zamanlar meydana gelir.Gtx 750 Ti model karta 10.Nesil işlemci takayım FPS değerlerim 3 katı artsın gibi söylemler mümkün değildir(böyle bir şey söylediğinizi ima etmiyorum). Konuyu açan arkadaşın sistemine baktığımız zaman herhangi bir dengesizlik söz konusu değil. Oyun performansına gelecek olursak Gtx 1050 kartıyla MSAA hariç en yüksek ayarlarda 60+ FPS alabiliyorum, arkadaşın kartı çok daha yükseğini verecek potansiyelde. Demem o ki belli ki yazılımsal veya donanımsal bir sorun var tam performans alınamıyor bu durumda böyle yanıtlar verip akıl bulandırmak konuyu açan arkadaşların huzursuzluğuna sebep olabiliyor rica ediyorum daha dikkatli davranın.

Hocam oyun performansını ekran kartı dışında diğer donanımlar etkiler ama bu durumlar genellikle ekran kartının gücünün dengelenemediği(yani ekran kartını besleyemeyen düşük donanımlar) zamanlar meydana gelir. GTX 750 Ti model karta 10.nesil işlemci takayım FPS değerlerim 3 katı artsın gibi söylemler mümkün değildir(böyle bir şey söylediğinizi ima etmiyorum). Konuyu açan arkadaşın sistemine baktığımız zaman herhangi bir dengesizlik söz konusu değil. Oyun performansına gelecek olursak GTX 1050 kartıyla MSAA hariç en yüksek ayarlarda 60+ FPS alabiliyorum, arkadaşın kartı çok daha yükseğini verecek potansiyelde. Demem o ki belli ki yazılımsal veya donanımsal bir sorun var tam performans alınamıyor bu durumda böyle yanıtlar verip akıl bulandırmak konuyu açan arkadaşların huzursuzluğuna sebep olabiliyor rica ediyorum daha dikkatli davranın.

SSD doluluğu FPS'i ne kadar etkiler acaba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı