firatqdemir
Centipat
Plus modelli SSD'ler kronik sorunludur.
Bilseydim almazdım teşekkür ederim.
Plus modelli SSD'ler kronik sorunludur.
Sistem bakımı derken 1-2 haftada bir tozunu alıyorum.
Termal macun en son ne zaman yenilediniz.
Bir şey bilmeden işkembeden sallayanları takmayın boş verin.
GTX 1650S GTA 5 Mekanlarda ve Denizde Takılma Sorunu
Arkadaşlar oyunu önce korsan indirdim 2 gün hiçbir sıkıntı yoktu Full ayarlarda 100 FPS'den aşağı düşmüyordu. Bir anda "sadece" evlerde mekanlarda denizde takılma sorunu olmaya başladı ama FPS 100'den düşmüyor. Birçok grafik ayarı yaptım bir faydası olmadı. Sonra oyunu orijinal olarak kurdum...www.technopat.net
Ryzen 3 3100 ve GTX 1650 Super sistemde GTA 5 donuyor
Ryzen 3 3100 GTX 1650 Super'li bilgisayarim GTA 5 oynarken FPS yuksek oldugu halde donmalar oluyor. YouTube'da adam en yuksek ayarlarda donma olmadan oynuyor anlamadim. (Monitörüm yok televizyona bağladım. 40")www.technopat.net
Yine çözüm olmazsa.
Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
Bu yolu izleyebilirsin. Bilgim yok bu konuda fakat yardımcı olanlar çıkacaktır muhakkak. Fakat dediğim gibi işkembecilere dikkat edin. @firatqdemir
Hocam oyun performansını ekran kartı dışında diğer donanımlar etkiler ama bu durumlar genellikle ekran kartının gücünün dengelenemediği(yani ekran kartını besleyemeyen düşük donanımlar) zamanlar meydana gelir.Gtx 750 Ti model karta 10.Nesil işlemci takayım FPS değerlerim 3 katı artsın gibi söylemler mümkün değildir(böyle bir şey söylediğinizi ima etmiyorum). Konuyu açan arkadaşın sistemine baktığımız zaman herhangi bir dengesizlik söz konusu değil. Oyun performansına gelecek olursak Gtx 1050 kartıyla MSAA hariç en yüksek ayarlarda 60+ FPS alabiliyorum, arkadaşın kartı çok daha yükseğini verecek potansiyelde. Demem o ki belli ki yazılımsal veya donanımsal bir sorun var tam performans alınamıyor bu durumda böyle yanıtlar verip akıl bulandırmak konuyu açan arkadaşların huzursuzluğuna sebep olabiliyor rica ediyorum daha dikkatli davranın.İnternette izlediğiniz videolar yalan anlayın artık biredir adamla tüm sistemin mi aynı hangi ayarlarda bu FPS'leri alıyorsun.
Hocam oyun performansını ekran kartı dışında diğer donanımlar etkiler ama bu durumlar genellikle ekran kartının gücünün dengelenemediği(yani ekran kartını besleyemeyen düşük donanımlar) zamanlar meydana gelir. GTX 750 Ti model karta 10.nesil işlemci takayım FPS değerlerim 3 katı artsın gibi söylemler mümkün değildir(böyle bir şey söylediğinizi ima etmiyorum). Konuyu açan arkadaşın sistemine baktığımız zaman herhangi bir dengesizlik söz konusu değil. Oyun performansına gelecek olursak GTX 1050 kartıyla MSAA hariç en yüksek ayarlarda 60+ FPS alabiliyorum, arkadaşın kartı çok daha yükseğini verecek potansiyelde. Demem o ki belli ki yazılımsal veya donanımsal bir sorun var tam performans alınamıyor bu durumda böyle yanıtlar verip akıl bulandırmak konuyu açan arkadaşların huzursuzluğuna sebep olabiliyor rica ediyorum daha dikkatli davranın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.