Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #1 8 GB RAM ile başlıktaki sisteme sahibim. Valorant'ta 80-130 FPS arası alıyorum. Eskiden 160 altına düşmüyordu. Normal mi?
8 GB RAM ile başlıktaki sisteme sahibim. Valorant'ta 80-130 FPS arası alıyorum. Eskiden 160 altına düşmüyordu. Normal mi?
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.116 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #2 Xapreas dedi: 8 GB RAM ile başlıktaki sisteme sahibim. Valorant'ta 80-130 FPS arası alıyorum. Eskiden 160 altına düşmüyordu. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Çift kanal bellek kullanmanızı öneririm. Farkı anlayacaksınız. Artı 0 Eksi
Xapreas dedi: 8 GB RAM ile başlıktaki sisteme sahibim. Valorant'ta 80-130 FPS arası alıyorum. Eskiden 160 altına düşmüyordu. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Çift kanal bellek kullanmanızı öneririm. Farkı anlayacaksınız.
KS KS Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #3 nitrogeN cycle dedi: Çift kanal bellek kullanmanızı öneririm. Farkı anlayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Şu an bilgisayarın taksitini ödediğim için alamam. Başka yolu var mı? Artı 0 Eksi
nitrogeN cycle dedi: Çift kanal bellek kullanmanızı öneririm. Farkı anlayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Şu an bilgisayarın taksitini ödediğim için alamam. Başka yolu var mı?
muhammedqqw Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 790 Çözümler 1 Yer kalos Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #4 Xapreas dedi: Şu an bilgisayarın taksitini ödediğim için alamam. Başka yolu var mı? Genişletmek için tıkla... %99 RAM darboğaz yapıyor çözüm 8 daha eklemek. Artı 0 Eksi
Xapreas dedi: Şu an bilgisayarın taksitini ödediğim için alamam. Başka yolu var mı? Genişletmek için tıkla... %99 RAM darboğaz yapıyor çözüm 8 daha eklemek.
KS KS Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #5 muhammedqqw dedi: %99 RAM darboğaz yapıyor çözüm 8 daha eklemek. Genişletmek için tıkla... Başka yolu yok mu? Artı 0 Eksi
muhammedqqw dedi: %99 RAM darboğaz yapıyor çözüm 8 daha eklemek. Genişletmek için tıkla... Başka yolu yok mu?
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 26 Eylül 2021 #6 Update'ler ile Valorant geriye gidiyor, rahatsız etmiyorsa kafana takmanı önermem. Bellek de bu gidişle kalıcı çözüm değil 3 güncelleme sonra kaç FPS alacağını bilemezsin. Artı 0 Eksi
Update'ler ile Valorant geriye gidiyor, rahatsız etmiyorsa kafana takmanı önermem. Bellek de bu gidişle kalıcı çözüm değil 3 güncelleme sonra kaç FPS alacağını bilemezsin.
C Captain99 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #7 Değil. Büyük ihtimalle gelen güncellemeler yapıyor bunu. Ayarları kısabilirsiniz daha da. Artı 0 Eksi
KS KS Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #8 Captain99 dedi: Değil. Büyük ihtimalle gelen güncellemeler yapıyor bunu. Ayarları kısabilirsiniz daha da. Genişletmek için tıkla... En düşük ayarlarda oynuyorum. Artı 0 Eksi
Captain99 dedi: Değil. Büyük ihtimalle gelen güncellemeler yapıyor bunu. Ayarları kısabilirsiniz daha da. Genişletmek için tıkla... En düşük ayarlarda oynuyorum.
C cool Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 1.842 Çözümler 3 26 Eylül 2021 #9 Akıcılıkta sorun yoksa FPS'ye fazla takılmayın. Artı 0 Eksi
KS KS Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #10 cool dedi: Akıcılıkta sorun yoksa FPS'ye fazla takılmayın. Genişletmek için tıkla... Oyun kasıyor gibi oluyor. Artı 0 Eksi
cool dedi: Akıcılıkta sorun yoksa FPS'ye fazla takılmayın. Genişletmek için tıkla... Oyun kasıyor gibi oluyor.