GTX 1650'ye 350 Watt yeterli midir?

• Konuyu başlatan bovc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.547

bovc

Centipat
Arkadaşlar elimde TX powermax 350 Watt bir PSU var şu an değiştiremem işlemcim R3 1200 AF.
Ekran kartı alacağım yeni GTX 1650 PSU bu ikiliye yeterli mi? Bir de R3 1200 bu ekran kartını besleyebilir mi? Konuda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim eğer yeterliyse ve darboğaz yaşamazsam şimdi sipariş geçeceğim.

+12 226 Watt yazıyor bir de bir sorum daha olacak benim PSU'da ekran kartı için güç girişi yok bunu dönüştürücü ile halledebilir miyim?
Halledebilirsin, çok önerdiğim bir yöntem değil ama idare edersin.

Bir de ek güç istemeyen 1650 modelleri var, dönüştürücü ile uğraşmak istemezseniz o modellere de bakabilirsiniz.

Bir de ek güç istemeyen 1650 modelleri var, dönüştürücü ile uğraşmak istemezseniz o modellere de bakabilirsiniz.

Ben güç girişi istemeyen 1650 bulamadım bir de 216 Watt veriyormuş 226 Watt okumuşum kusurabakmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim işlemci de büyük ihtimal videodaki gibi olacak videodaki adam 320 Watt kullanıyor PSU.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı