GTX 1660 alınır mı?

Eğer sistemin 1080P oyun için uygunsa mutlaka alman gereken bir kart, çünkü NVIDIA bu kartı çoğunluk olarak 1080P oyun oynanması için çıkarttı. Fiyatı da uygun Vatan Bilgisayarda haftasonu 2000 TL idi şuan KDV indirimi bitmiş, 2468TL olmuş Link. Ancak uygun farklı marka bulunabilir önemli olan dediğim gibi diğer sistem parçaların. Eğer sistemini de yazarsan ona göre önerilerde de bulunabiliriz.

Eğer sistemin 1080P oyun için uygunsa mutlaka alman gereken bir kart, çünkü NVIDIA bu kartı çoğunluk olarak 1080P oyun oynanması için çıkarttı. Fiyatı da uygun Vatan Bilgisayarda haftasonu 2000 TL idi şuan KDV indirimi bitmiş, 2468TL olmuş Link. Ancak uygun farklı marka bulunabilir önemli olan dediğim gibi diğer sistem parçaların. Eğer sistemini de yazarsan ona göre önerilerde de bulunabiliriz.

Ben bu modeli dün aldım son KDV indiriminin son günü memnunum ayrıca 2K'da Ultra ayarlarda da çoğu oyunu yüksek FPS'de oynatıyor gerçekten sağlam kart yapmışlar ayrıca yazılımsal olarak da gelişecektir illaki.

MBO - GA B360M AORUS Gaming 3
CPU - i5 8400
RAM - Corsair Vengeance 2x8 GB 2400Mhz

Ve GTX 1660 6gb alsam uyumlu olurmu ?

Uyumluda kastım ekran kartı tam performansla çalışırmı ? darboğaz denilen şey yaşanırmı ?

Bilgilerinizi ve önerilerini umuyorum :)

MBO - GA B360M AORUS Gaming 3
CPU - i5 8400
RAM - Corsair Vengeance 2x8 GB 2400Mhz

Ve GTX 1660 6gb alsam uyumlu olurmu ?

Uyumluda kastım ekran kartı tam performansla çalışırmı ? darboğaz denilen şey yaşanırmı ?

Bilgilerinizi ve önerilerini umuyorum :)
Bir sıkıntı olacağını sanmam. Alınabilir. i5-8400, 16 GB Ram ve GTX 1660 gayet güzel bir üçlü olur. Güç kaynağınız nedir ?

Bir sıkıntı olacağını sanmam. Alınabilir. i5-8400, 16 GB Ram ve GTX 1660 gayet güzel bir üçlü olur. Güç kaynağınız nedir ?

Bunların hepsini doğrusu almadım daha, sipariş vermek için hazırlanıyorum :)

Güç kaynığını da DeepCool DN650 650W veya Thermaltake TR2 TRS 600W planda var...

Sizin bir öneriniz varsa söyleyin...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı