Ekran kartını satıp yerine RX 6600, 6700 alabilirsin. RAM'i min. 16 yapman iyi olur.Bilgisayarıma parça eklemesi veya değişimi yapacağım.
Ekran kartı: GTX1660.
İşlemci: i5 9400F.
RAM: 8 GB RAM.
Anakart: MSI H310M Pro-VDH Plus.
Ne ekleme yapılabilir ne değiştirilebilir?
Elinizde yükseltme için belli bir bütçe var mı?Bilgisayarıma parça eklemesi veya değişimi yapacağım.
Ekran kartı: GTX1660.
İşlemci: i5 9400F.
RAM: 8 GB RAM.
Anakart: MSI H310M Pro-VDH Plus.
Ne ekleme yapılabilir ne değiştirilebilir?
8x2 olacak şekilde RAM takviyesi mutlaka yapmalısın. Ekran kartı 2060'a güncellenebilir. Total bütçen nedir?
Toplam bütçe 10000 mi?Ekran kartı için10.000 gibi bir bütçe ayırdım kafamda üstüne bunu da satıp parasını ekleyebilirim.
Elinizde yükseltme için belli bir bütçe var mı?
Toplam bütçe 10000 mi?
Eğer bana belli bir bütçe verirseniz sizin için am5 soket sistem dizebilirm eğer bütçeniz düşükse kart önereceğim.Ortalama bir bütçe var elimde değişecek parçaları satarak bütçeye de ekleme yapacağım ayrıyeten.
Hayır.
Komple sistemi satıp 5600-3060ti kombolu sistem toplanabilir aslında.Ortalama bir bütçe var elimde değişecek parçaları satarak bütçeye de ekleme yapacağım ayrıyeten.
Hayır.
Ekran kartını satıp yerine RX 6600, 6700 alabilirsin. RAM'i minimum 16 yapman iyi olur.
Eğer bana belli bir bütçe verirseniz sizin için AM5 soket sistem dizebilirm eğer bütçeniz düşükse kart önereceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.