GTX 1060'da kullanmak üzere 1488TL'ye Viewsonic VX2458-C-MHD aldım. 1080p 144hz 1ms Curved VA panel, birkaç ayarla renkler şaşırtıcı derecede iyi, akıcılık mükemmel, 144hz yi verebiliyor. Nvidia birkaç ay önce Freesync monitörlere GSYNC desteği getirmişti, şuan ben gsync ile kullanıyorum ve çok memnumum. FPS dalgalanmalarındaki takılmanın, kırılmaların tamamen önüne geçtim. Monitörün hoparlörleri de film, dizi izlemek, spor oyunu oynamak için yeterli fakat çok da iyi değiller ama bu fiyatlarda bu özelliklerin olmasi gerçekten iyi. Monitörün tek eksi denilebilecek yanı (bence eksi değil) freesync(gsync) açıkken 1 ms kullanılamaması ama kullanılsa da bir şey farketmez, gsyncin dinamik tazeleme hızı çok daha yararlı bir şey.
Şunu da söylemeden geçmeyeyim, Displayport olmadan nvidia ekran kartında freesync açamazsın. Monitörün yanında da gelmiyor, ben garantilemek ve gelecekte de kullanmak için 85tl ye paugge displayport 1.4 kablo aldim ama 45tl ye displayport 1.2 , iş görecek ürünler de var.