- Makaleler
- 42
Güncel fiyatlara baktım. Kendi kullandığım ve önerebileceğim Sapphire Pulse 5500 XT 8 GB modeli 2400 TL'ye fırlamış.
O fiyata da INNO 3D 1660 Super bulunabiliyor. Bu model 1660 Super'i alman uygun olacaktır, başka modellere yönelmeni önermem çünkü gereksiz pahalılar.
www.hepsiburada.com
Pek bir sorunumuz yok aslında. Takip ettiğim kadarıyla MSI Gaming X modelinde sanırım fazla frekanstan ötürü sorunlar olabiliyor, Mech OC modelinin ise soğutması çok iyi değil (5500 XT gibi kartı nasıl ısıtmayı başardılarsa). Bunları da üreticilere bağlıyorum, sürücülerle aramız uzun süredir iyi. Hatta yenileriyle güzel performans artışımız da var.

Inno3D GTX1660 Super Twin x2 6GB 192Bit GDDR6 DX(12) PCI-E Fiyatı
Inno3D GTX1660 Super Twin x2 6GB 192Bit GDDR6 DX(12) PCI-E en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

GTX 1660 Super satın alırdım. RX 5500 XT ekran kartının sorunları hâlâ devam ediyor.
Pek bir sorunumuz yok aslında. Takip ettiğim kadarıyla MSI Gaming X modelinde sanırım fazla frekanstan ötürü sorunlar olabiliyor, Mech OC modelinin ise soğutması çok iyi değil (5500 XT gibi kartı nasıl ısıtmayı başardılarsa). Bunları da üreticilere bağlıyorum, sürücülerle aramız uzun süredir iyi. Hatta yenileriyle güzel performans artışımız da var.