GTX 1660 sistem açıkken ekran kararıyor

decoupler

Hectopat
Merhabalar yaklaşık 1.5 yıl önce topladığım sistemim açıkken bir anda ekranı kapanıyor ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Müzik dinliyorsam sesi gelmeye devam ediyor oyun oynuyorsam çalışmaya devam ediyor ama ekrana görüntü gelmiyor ve ekran karardıktan sonra USB'yi çıkardıktan sonra gelen ses geliyor.

Dün yeni bir mouse almıştım taktıktan sonra olmaya başladı. Çıkardıktan sonra da denedim yine olmaya devam etti, sürücüleri eski haline getirdim yine oldu sizce problem nedir?

Sistem;

• Ryzen 5 1600.
  • MSI GTX 1660.
  • Corsair Vengeance 8x2 GB 3000MHz RAM.
  • Gigabyte B450M S2H anakart.
  • X-Power 500W 80+ güç kaynağı.
  • Corsair MP510 M.2 SATA SSD.
  • 1 TB HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar yaklaşık 1.5 yıl önce topladığım sistemim açıkken bir anda ekranı kapanıyor ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Müzik dinliyorsam sesi gelmeye devam ediyor oyun oynuyorsam çalışmaya devam ediyor ama ekrana görüntü gelmiyor ve ekran karardıktan sonra USB'yi çıkardıktan sonra gelen ses geliyor.

Dün yeni bir mouse almıştım taktıktan sonra olmaya başladı. Çıkardıktan sonra da denedim yine olmaya devam etti, sürücüleri eski haline getirdim yine oldu sizce problem nedir?

Sistem;

• Ryzen 5 1600.
  • MSI GTX 1660.
  • Corsair Vengeance 8x2 GB 3000MHz RAM.
  • Gigabyte B450M S2H anakart.
  • X-Power 500W 80+ güç kaynağı.
  • Corsair MP510 M.2 SATA SSD.
  • 1 TB HDD.

Aynı sorunla karşılaştım. DVI kablomdan dolayı olmuştu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı