GTX 1660 Sistem çalışırken ekran kararıyor

DarkBloodd

Centipat
Daha fazla  
RAM
PNY XLR8 3200MHz.
SSD veya HDD modeli
Samsung 970EVO M.2 500GB.
Ekran kartı
GTX 1660 Super.
Anakart
ASUS Prime B450M-A II 4400 DDR4.
İşlemci
Ryzen 5 3600 Pro.
Öncelikle herkese merhabalar. Bilgisayarım çalışırken zaman zaman ekranı kararıyor, ekran kararma esnasında ve ekran açılırken USB takıp çıkarma sesi geliyor (dılıt dılıp) benzeri bir şey. Bu sorunu bazen 15 20 dakikada bir yaparken bazen dakika başı tekrarlayabiliyor takdir edersiniz ki bu şekilde kullanmak imkansız bir hal almaya başladı. Hevesle aldığım bilgisayarımda bu sorunu yaşamak gerçekten çok üzücü bir durum oldu benim için.

FSP HD 500W 80+.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese merhabalar. Bilgisayarım çalışırken zaman zaman ekranı kararıyor, ekran kararma esnasında ve ekran açılırken USB takıp çıkarma sesi geliyor (dılıt dılıp) benzeri bir şey. Bu sorunu bazen 15 20 dakikada bir yaparken bazen dakika başı tekrarlayabiliyor takdir edersiniz ki bu şekilde kullanmak imkansız bir hal almaya başladı. Hevesle aldığım bilgisayarımda bu sorunu yaşamak gerçekten çok üzücü bir durum oldu benim için.

FSP HD 500W 80+.
Monitörün marka modeli nedir? Ayrıca monitörü DisplayPort üzerinden mi bağlıyorsun?

En kısa zamanda bir çözüm buluruz dert etmeyin!

Şu an evde HP bir HDMI kablosu buldum maksimum 120 Hz destekliyor fakat muhim değil yeter ki ekran kararması olmasın deneyimleyelim bakalım biraz :)
Hocam dünden beri ekran hiç kararmadı sevinmek için etkenin bilemiyorum ama çözdük sanırım:)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı