GTX 1660 sistem görüntü vermiyor

Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
AralGame Promotör
Sistem özelliklerim aşağıdaki gibidir, arkadaşlar.
Gigabyte B450S2H anakart.
Ryzen 5 1600 işlemci.
XPG DDR4 3000MHz RAM 8x2.
Adata XPG S40G 240 GB SSD M.2.
Ekran kartım mevcutta R9 270X olup yeni bir ekran kartı aldım. Daha sonra ekran kartının 8 pinli olduğunu gördüm. Mevcut PSU'umda 6 pin olmasından dolayı Molex çevirici alarak bu durumun üstesinden geldim. Fakat AMD R9 270X'te çalışan sistemim, GTX 1660 MSI Gaming X kartını taktığım zaman görüntü vermiyor ama PC'açılıyor. Bilgisayarcıya götürdüğümde bana BIOS güncellenmesi gerektiğini söyledi. Fakat anakartım en güncel versiyona sahipken neyi güncelleyecektir tam olarak onu anlamadım sizin fikriniz nedir? Kartı iade mi etmeliyim yoksa bilgisayarcı doğru mu söylüyor? Akıl verirseniz sevinirim. Çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerim aşağıdaki gibidir, arkadaşlar.
Gigabyte B450S2H anakart.
Ryzen 5 1600 işlemci.
XPG DDR4 3000MHz RAM 8X2.
Adata XPG S40G 240 GB SSD m.2.
Ekran kartım mevcutta R9 270X olup yeni bir ekran kartı aldım. Daha sonra ekran kartının 8 pinli olduğunu gördüm. Mevcut PSU'umda 6 pin olmasından dolayı Molex çevirici alarak bu durumun üstesinden geldim. Fakat AMD R9 270X'te çalışan sistemim, GTX 1660 MSI Gaming X kartını taktığım zaman görüntü vermiyor ama PC'açılıyor. Bilgisayarcıya götürdüğümde bana BIOS güncellenmesi gerektiğini söyledi. Fakat anakartım en güncel versiyona sahipken neyi güncelleyecektir tam olarak onu anlamadım sizin fikriniz nedir? Kartı iade mi etmeliyim yoksa bilgisayarcı doğru mu söylüyor? Akıl verirseniz sevinirim. Çok teşekkür ederim.

BIOS pilini ve RAM'i söküp 10 dk bekleyin sonra geri takın çözülmez ise Molex çevirici veya BIOS güncel olmayabilir.

BIOS pilini ve RAM'i söküp 10 dk bekleyin sonra geri takın çözülmez ise Molex çevirici veya BIOS güncel olmayabilir.
Anakart'ım güncel. Bıos pilini sökmeyle pek bir alakası olacağını sanmıyorum eski ekran kartında neden çalışıyor o zaman ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı