GTX 1660 sistem mining yapabilir mi?

Enver_PasHa

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.

Sorum. AMD Ryzen 5 3500X, GTX 1660, 8x2 16 GB RAM, ASUS B450M Dragon'lu sistemde mining yapılabilir mi yapılırsa günlük 10-15 TL mi getirir PC'ye çok zararı var mıdır garantisi hala var PC'nin 6 aylık cihaz daha.
Mining yapmak zor mu PC'den anlarım ama mining ilk defa araştırıp başlamayı düşünüyorum u.V OC olayları nasıl oluyor bir program indirip mi kazıma başlıyoruz yoksa daha farklı şeyler mi?

Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :D

Son düzenleyen: Moderatör:

Sorum. AMD Ryzen 5 3500X, GTX 1660, 8x2 16 GB RAM, ASUS B450M Dragon'lu sistemde mining yapılabilir mi yapılırsa günlük 10-15 TL mi getirir PC'ye çok zararı var mıdır garantisi hala var PC'nin 6 aylık cihaz daha.
Mining yapmak zor mu PC'den anlarım ama mining ilk defa araştırıp başlamayı düşünüyorum u. V OC olayları nasıl oluyor bir program indirip mi kazıma başlıyoruz yoksa daha farklı şeyler mi?

Bence değmez.

Mining yapmak zor mu PC'den anlarım ama mining ilk defa araştırıp başlamayı düşünüyorum u. V OC olayları nasıl oluyor bir program indirip mi kazıma başlıyoruz yoksa daha farklı şeyler mi?

Bu sisteme yazık olur. Ben yerinizde olsam mining işine bulaşmam ne zaman yükselip ne zaman alçalacağı belli olmuyor çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00