GTX 1660 Super mining

Bende de bu ayarlar.
30-30,5 Mh/s arası.
Memory 800 üzeri çıkınca miner programı bazen hata verip duruyor. 900 üzeri yapınca zaten ekran kapanıp açılıyor. O yüzden Maximum 799 yapabiliyorum.
Bu arada Bellek tipi micron

Ekran Alıntısı.JPG

Bende de bu ayarlar.
30-30, 5 Mh/s arası.
Memory 800 üzeri çıkınca miner programı bazen hata verip duruyor. 900 üzeri yapınca zaten ekran kapanıp açılıyor. O yüzden maximum 799 yapabiliyorum.
Bu arada bellek tipi Micron.

Eki Görüntüle 957130

Bellek tipi fark yaratabiliyor. Stabil ile sorun yok iyi kazançlar dilerim.

Memory Clock: -502
Power Limit: 62
Temp Limit: 69
Fan Speed: Auto
Yukarıdaki ayarlarla Hynix bellek çipli MSI GTX 1660 Super Gaming X kartım ile 32.7 mh/s değeri alıyorum, denemek için birkaç saatliğine çalıştırmıştım. Garip bir şekilde Hynix çiplerde MHz yüksek olunca mh/s değeri düşüyor.

Memory Clock: -502
Power Limit: 62
Temp Limit: 69
Fan Speed: Auto
Yukarıdaki ayarlarla Hynix bellek çipli MSI GTX 1660 Super Gaming X kartım ile 32.7 mh/s değeri alıyorum, denemek için birkaç saatliğine çalıştırmıştım. Garip bir şekilde Hynix çiplerde MHz yüksek olunca mh/s değeri düşüyor.
Evet, Hynix belleklerde böyle, Micron ve Samsung belleklerde ise artırmak gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı