Ya inanın bilmiyorum ama hepsi toplamı 5000₺ iyimi ? Gerçekten bilmiyorumKardeşim artık butceni söyler misin? Yoksa konuyu takipten çıkacağım.
Ya inanın bilmiyorum ama hepsi toplamı 5000₺ iyimi ? Gerçekten bilmiyorumKardeşim artık butceni söyler misin? Yoksa konuyu takipten çıkacağım.
Anakart işlemci ram eğer gerekiyorsa da işlemci soğutucu. Ama benim şuanki kasamda fan var o aynı işlevi görüyorsa soğutucuya gerek yoktur heralde.İyi hem de bayağı iyi.
Tamam ekran kartı dışında 5000TL'ye kadar sistem istiyorsunuz anladığım kadarıyla öyle mi?
O ssd nin aynısı şuan var bende ondan kalan parayı hangisine aktarsak mantıklı ram mi işlemci mi ?@Mumy
i5 10400F.
B460M-A PRO.
2x8 Crucial 3000MHz RAM.
500GB Samsung 860 Evo SSD.
High Power Gold 600W PSU.
MSI Mag Forge 100M kasa.
Burası yaklasik 4-4500TL tutuyor.
Bu şekilde toplayın.
Eski sisteminizden kalan şeyler kullanıma uygun ve sağlıklı değil.
O SSD'nin aynısı şu an var bende ondan kalan parayı hangisine aktarsak mantıklı RAM mi işlemci mi?
860 Evo SSD'ye sahipseniz almayın 500TL niz cebinizde kalsın.
Islemci veya RAM'su an tam.
Yani 1 tik arttırmaya bile gerek yok.
O zaman maksimum 4000TL tutuyor burası ve kart olarak keşke 1660 almasaydiniz.
Senin vaktini alıyorum ama diğer ekran kartları da çok pahalıydı 12 binlere geliyordu o zaman hatamı ettim tüh keşke önce sorsaydım.
2355₺ gaming x modeliKac TL'ye aldın 1660'i?
2355₺ Gaming X modeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.