GTX 1660 sistem yükseltme

Aynı anda aldım ekran kartıyla SSD'yi 2 gün oldu geleli SSD kartı da bugün taktım. RTX 2060 4-5 arasıydı diye.

Hayir o kadar pahalı değil 2060.
Tamam SSD kısmında bir problem yok o zaman.
Size tavsiyem kartı iade edin.
14 gün koşulsuz şartsız iade hakkınız var ve bunu alın:
@Mumy

Hayir o kadar pahalı değil 2060.
Tamam SSD kısmında bir problem yok o zaman.
Size tavsiyem kartı iade edin.
14 gün koşulsuz şartsız iade hakkınız var ve bunu alın:

Tamam peki internetten aldım inşallah bir sorun çıkmaz deneyeceğim. Bir de son olarak hangi marka 2060 almamı tavsiye edersiniz? Tam modeli söyler misiniz lütfen.

Tamam peki internetten aldım inşallah bir sorun çıkmaz deneyeceğim. Bir de son olarak hangi marka 2060 almamı tavsiye edersiniz? Tam modeli söyler misiniz lütfen.

2060'lar çok pahali olmuş cidden.
Attığım 1660S Gaming modelini indirim bitmeden almanızı tavsiye ederim.

2060'lar çok pahali olmuş cidden.
Attığım 1660S Gaming modelini indirim bitmeden almanızı tavsiye ederim.

İşte ben MSI GeForce 1660 Gaming X aldım çok arştırdım en mantıklısı bu geldi o kadar çıkmak istemediğim için. Ama size çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz kasayı da bu şekilde toplayacağım. 👏👏👏

İşte ben MSI GeForce 1660 Gaming X aldım çok arştırdım en mantıklısı bu geldi o kadar çıkmak istemediğim için. Ama size çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz kasayı da bu şekilde toplayacağım. 👏👏👏

Rica ederim aklına bir şey takılırsa beni etiketleyebilirsin.

Bu arada attığım model 1660 Super sizinki ise duz 1660.
Arada epey performans farkı var.

Rica ederim aklına bir şey takılırsa beni etiketleyebilirsin.

Bu arada attığım model 1660 Super sizinki ise duz 1660.
Arada epey performans farkı var.
879A70D1-8DBB-40F4-82B6-FD3D1586DA4D.jpeg

İyice kafam karıştı :/ size demiyorum sakın yanlış anlamayın siz çok yardımcı oldunuz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı