GTX 1660 SUPER alınır mı?

Thook

Centipat
Herkese iyi forumlar sistemime bir GTX 1660 Super almayı düşünüyorum herhangi bir sorun yaşar mıyım cevaplarsanız sevinirim.
Sistem özellikleri.
İşlemci: i7 3930K.
RAM 16 GB.
Anakart: Intel DX79'sı.
Güç kaynağı: RX-730SS 730W.
Ekran: 60Hz monitor.
Almayı düşündüğüm ekran kartı: GTX 1660 Super.
Herhangi bir sorun yaşar mıyım cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi forumlar sistemime bir GTX 1660 Super almayı düşünüyorum herhangi bir sorun yaşar mıyım cevaplarsanız sevinirim.
Sistem özellikleri.
RAM 16 GB.
Ekran: 60Hz monitor.
6/12 gayet iyi bir işlemcin var. PSU da iyi. Bir sorun yaşamazsın.

O işlemci darboğaz yapabilir. Benim tavsiyem GTX 1660S alacağınıza işlemcinizi yükseltin ve biraz daha düşük bir ekran kartı alın o paraya.

O işlemci darboğaz yapabilir. Benim tavsiyem GTX 1660S alacağınıza işlemcinizi yükseltin ve biraz daha düşük bir ekran kartı alın o paraya.

İşlemciyi yükseltirsem anakartı da değiştirmem gerekiyor ondan ekran kartına yükseltmek istiyorum. YouTube'da işlemcim Ryzen 1600X'le kafa kafa gidiyor ondan içim biraz rahatladı. Teşekkürler öneriniz için.

Sistem özellikleri.
RAM 16 GB.
Ekran: 60Hz monitör.

Hiçbir sıkıntı yaşamazsın.

Hiçbir sorun olmaz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı