GTX 1660 Super Cyberpunk 2077 düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

xSatsujin

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
GTX 1660 Super OC, Ryzen 5 3500X işlemcim var. Düşük ayarlarda hafiften darboğaz yapıyor. Ayarları köklediğimde darboğaz yapmıyor. Fakat Ultra ayarlarda 40-50 FPS alıyorum, düşükte de 40-50 FPS alıyorum. Sebebi nedir? Optimizasyon sorunu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1660 Super OC, Ryzen 5 3500X işlemcim var. Düşük ayarlarda hafiften darboğaz yapıyor. Ayarları köklediğimde darboğaz yapmıyor. Fakat Ultra ayarlarda 40-50 FPS alıyorum, düşükte de 40-50 FPS alıyorum. Sebebi nedir? Optimizasyon sorunu mu?

Büyük ihtimalle hocam. Cyberpunk sıkıntılı çıktı.

Oyun yeni çıktığından dolayı optimizasyon sorunları bariz bir şekilde çok fazla var örneğin ben de 1650'yle Low'da 30FPS falan alıyorum aynı şekilde yüksekde de 30FPS alıyorum bunu düzelteceklerdir 1 2 aya ki bu firma CD PROJEKT RED Witcher 3 optimizasyon anlamında aşırı derece iyi bir oyun dediğim gibi optimizasyon sorunları grafik sorunları ufak tefek bugları birkaç patch ile temizleyeceklerdir.

Ağla kardeş, zırla çocuğum yapcak bir şey yok benimki de GTX 1660 Super ekranı kırdım sinirden FPS'yi görünce monitöre bıçak soktum. Şimdi televizyonu bağladım bilgisayara, e ne demişler kimisinin kolu kimisinin bacağı. Bedel ödedim. Büzzükten olduk. Siz siz olun benim gibi yapmayın, yaptırmayın. Ve de olmayın. Fazla sinir ve agresiflik kötü. 2500-2600TL verdiğimiz ekran kartı o kadar masraf yaptığımız ekran kartının bize verdiği FPS'ye bak. Yerden göğe kadar haklıyımda, şimdi monitörün zararıda var.

Ağla kardeş, zırla çocuğum yapcak bir şey yok benimki de GTX 1660 Super ekranı kırdım sinirden FPS'yi görünce monitöre bıçak soktum. Şimdi televizyonu bağladım bilgisayara, e ne demişler kimisinin kolu kimisinin bacağı. Bedel ödedim. Büzzükten olduk. Siz siz olun benim gibi yapmayın, yaptırmayın. Ve de olmayın. Fazla sinir ve agresiflik kötü. 2500-2600TL verdiğimiz ekran kartı o kadar masraf yaptığımız ekran kartının bize verdiği FPS'ye bak. Yerden göğe kadar haklıyımda, şimdi monitörün zararıda var.
Hocam biraz abartmıyor musunuz ? :D

Hocam biraz abartmıyor musunuz? :D.

O kesinlikle benim yaptığım bir avellik, tabii birkaç neden de vardı bir anda patladım bunuda görünce. Bu oyunu kaç yıldır bekilyoruz üstüne üstlük para verip aldım, normalde para verip almam ve ekran kartınada o kadar para verdik para kolay kazanılan bir şey değil harbiden bilirsiniz. E beyin onların hepsini bir anda işin içine katınca böyle bir çözüme başvurdu, keşke duvara vurup elimi kırsaydım, küfür etmek istiyorum da boş ver bu sefer klavyeyi kıracağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı