GTX 1660 Super Cyberpunk 2077 düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

xSatsujin

Hectopat
Katılım
27 Mayıs 2020
Mesajlar
678
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Ankara
GTX 1660 Super OC, Ryzen 5 3500X işlemcim var. Düşük ayarlarda hafiften darboğaz yapıyor. Ayarları köklediğimde darboğaz yapmıyor. Fakat Ultra ayarlarda 40-50 FPS alıyorum, düşükte de 40-50 FPS alıyorum. Sebebi nedir? Optimizasyon sorunu mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O kesinlikle benim yaptığım bir avellik, tabii birkaç neden de vardı bir anda patladım bunuda görünce. Bu oyunu kaç yıldır bekilyoruz üstüne üstlük para verip aldım, normalde para verip almam ve ekran kartınada o kadar para verdik para kolay kazanılan bir şey değil harbiden bilirsiniz. E beyin onların hepsini bir anda işin içine katınca böyle bir çözüme başvurdu, keşke duvara vurup elimi kırsaydım, küfür etmek istiyorum da boş ver bu sefer klavyeyi kıracağım.
Hocam bende sizin gibi olabiliyorum bazen, en iyisi arada bir ara vermek.
O sinir stresle toparlanamıyor insan o yüzden bi süre ara verin derim.
Birkaç gün en azından :)
 
Hocam bende sizin gibi olabiliyorum bazen, en iyisi arada bir ara vermek.
O sinir stresle toparlanamıyor insan o yüzden bir süre ara verin derim.
Birkaç gün en azından :)

İyi dediniz zaten bir daha parayla oyun falan almam, onu geçtim bir daha vallahi hiçbir oyunu bu kadar beklemem çok fazla beklentim vardı, sırf bildiğin bu oyun için binlerce para harcadım ve karşılığı bumu diye görünce olanlar oldu anlarsın. Sağ olasın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı