GTX 1660 SUPER ile Cyberpunk 2077 performansı

İşletim sistemi
Windows 10
Hocam bence yanlış. Optimizasyonu çöp olan bir oyunsa eğer 2060 10 FPS alır diye düşünelim. 3080 ekran kartı 50-70 FPS daha fazla alıyor oyunlarda. Fakat 2060 ekran kartı ile 3080 ekran kartı arasında 11 FPS fark olamaz.

Hocam başka bir site yayınlasa has s derim ama toms hardware güvenilir geliyor umarım day One patch ile düzelir oyun.

Hocam oyunun day One güncellemesi 43 GB diye biliyorum. En azından konsollarda öyle.

Yeter ki toparlasın isterse 100GB olsun hocam bunca yıllık bekleyişin ardından cidden çok kötü olur bu Witcher 3 aynı şekilde çok teknik sorun barındırıyordu ama çoğunu çözdüler umarım öyle olur izin aldım yahu hayatımı gomecegim bu oyuna günlerce 30 FPS nedir ya.

Yeter ki toparlasın isterse 100GB olsun hocam bunca yıllık bekleyişin ardından cidden çok kötü olur bu Witcher 3 aynı şekilde çok teknik sorun barındırıyordu ama çoğunu çözdüler umarım öyle olur izin aldım yahu hayatımı gomecegim bu oyuna günlerce 30 FPS nedir ya.

Hocam sizinle aynı durumdayım. Ben de sırf oynamak için günde 12 saat bilgisayar başındaki çalışıp işlerimi bitirdim. Hocam siz daha iyi bilirsiniz oyunun ana hikayesi 20 saat kadar olacak deniyor sizce bu doğru mu? Bana çok kısa bir süre gibi geldi.

Hocam sizinle aynı durumdayım. Ben de sırf oynamak için günde 12 saat bilgisayar başındaki çalışıp işlerimi bitirdim. Hocam siz daha iyi bilirsiniz oyunun ana hikayesi 20 saat kadar olacak deniyor sizce bu doğru mu? Bana çok kısa bir süre gibi geldi.
Hocam benimde benchmark testlerinden daha cok takildigim seydi bu 20 saat bu kadar video ile anlatilan bir oyun icin bana acayip kisa geldi gercek mi acaba cok merak ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı