GTX 1660 Super sistem nasıldır?

• Konuyu başlatan Humbel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.423
Bütçe
6000-6500
Makaleler
1
Merhaba. İyi akşamlar dilerim.
Arkadaşım bir sistem topladı/topladık ancak sistemi yaza doğru alacağım ve 5-6yıl kadar uzun süre kullanacağım. Sistemim ise şu şekilde:
i5 10400F.
MSI B460M PRO.
Gigabyte GTX 1660 Super.
Crucial Ballistix 8 GB 2666MHz CL16 X2.
FSP 600W.
300TL kasa.
Seagate 1TB HDD.
Crucial 500GB SATA SSD.
Sistem bu şekilde, sistemin içine monitör de dahil, sizce hangi parçaları hangi marka/modellerle değiştirmeliyim? Sistemin genel durumu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler. Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben genel olarak sistem hakkında size bir şey diyemem pek anlamıyorum fakat uygun fiyata bulabilirseniz 8 GB ram yerine 16 (8x8) 3200 MHz tercih etmelisiniz bence. Ekran kartı ve işlemci uyumu hakkında bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. SSD hakkında da bir şey diyemeyeceğim (kronik sorunlu veya sorunsuz).

Ben genel olarak sistem hakkında size bir şey diyemem pek anlamıyorum fakat artık 8 GB RAM yerine 16 (8x8) 3200 MHz tercih etmelisiniz bence. Ekran kartı ve işlemci uyumu hakkında bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. SSD hakkında da bir şey diyemeyeceğim (kronik sorunlu veya sorunsuz).

RAM'in sonuna X2 yazdım hocam ve i5 10400F 2666MHz'ye kadar destekliyor(H410M ve B460M de, Z serisi anakart alırsanız sınırlama kalkıyor)

Çok teşekkürler. Yaza doğru alacağım sıkıntı olmaz değil mi(yeni sistemler çıkacağından)

1660 Super fiyatına RTX 3050 ( çıkacak mı emin değilim ) veya RTX 3060 bulabilirseniz çok daha iyi olur tabii ki. Almadan önce bir daha açmanız iyi olur. Belki daha fiyat/performans işlemci de çıkabilir.

SSD'nin modeli MX500 mü BX500 mü? Ek olarak kasa olarak bu alınabilir:

2x8 RAM almanızı tavsiye ederim.

RAM 2x8 zaten iyi okuyun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı