GTX 1660 Super sistemde Windows görüntü vermiyor

sucukmaster

Centipat
Katılım
12 Ocak 2023
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
1600mhz 8x2 apacer
Ekran kartı
GTX 1660 super
Anakart
H610m asus
İşlemci
İ3 12100f
Dün bilgisayarı açmayı denediğimde sağlık bir şekilde ASUS yazısı geldi ama Windows kilit ekranı gözükmüyordu. (Windows açılış sesi geliyor) ardından bilgisayarı güvenli moda alıp ekran kartı driverini degistirmeyi düşündüm fakat hiç bilgasayara erişemediğim için verilerimi sıfırladım. Uygulamaları yüklerken bir an ekran gitti ve bir daha gelmedi 3. kez yaptığımda hemen eski ekran kartı driverini indirdim düzgün çalışıyordu 1-2 saat programlarla uğraştıktan sonra geri kapattım ve şu an yeniden açılmıyor.
 
Normal şekilde açabilirseniz GPU sürücüsünü kaldırıp chipset sürücüsünü kurun, sistemi yeniden başlatıp GPU sürücüsünü tekerar kurun.

Normal açamazsanız güvenli modda açıp GPU sürücüsünü kaldırın.

Şu an USB'de W11 olduğu için yeniden kurdum otomatik güncellemeleri kapattım şimdi sürücüleri yükleyeceğim yine sorun devam ederse yazarım.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı