GTX 1660 Super sisteme 800 TL'ye kadar monitör önerisi

Araştırırken 144hz 1ms diye mi araştırmalıyım?
Bir de IPS ve TN özellik konusunda hangisini seçmeliyim?
800 tl bütçeye 144Hz bulmanız çok zor .ikinci sorunuz ise TN daha yüksek Hz ve daha düşük ms için daha iyi IPS de daha iyi renkler VA ikisinin arası gibi.
Araştırırken 144hz 1ms diye mi araştırmalıyım?
Bir de IPS ve TN özellik konusunda hangisini seçmeliyim?
Fakat IPS 144Hz 1ms’de sıkıntı olabiliyor

En pahalıdan en ucuza şöyle;

1. attığınız 2. monitör olarak alabilirim güzelmiş.

Bence 1660 üzerindeki bir ekran kartı için en az 144Hz lazım.
Bu durum arkadaşın hangi oyunlar oynadığına göre ciddi manada değişir lakin GTX1660 SUPER'in 144FPS çıkarabildiği oyun sayısı sınırlı. Hatta rekabetçi online oyunlar dışında 144FPS çıkarabildiği oyun yok desem yeri. AAA oyunlarda o kadar da güçlü bir kart değil bu kartlar, eğer online oyunları iyi düzeyde oynamıyorsa 144Hz pek de gerekli değil o kart için 75Hz de yeterli olur.

Bu durum arkadaşın hangi oyunlar oynadığına göre ciddi manada değişir lakin GTX1660 SUPER'in 144FPS çıkarabildiği oyun sayısı sınırlı. Hatta rekabetçi online oyunlar dışında 144FPS çıkarabildiği oyun yok desem yeri. AAA oyunlarda o kadar da güçlü bir kart değil bu kartlar, eğer online oyunları iyi düzeyde oynamıyorsa 144Hz pek de gerekli değil o kart için 75Hz de yeterli olur.
Hakkı olabilirsiniz fakat 144Hz G-Sync kullanılıp yırtılma sorunu kaldırılır ve daha akıcı bir deneyim oluşur fakat tabii ki bu kişinin kendi seçimi birgün sistem geliştirmesine gider diye uzun vadeli düşünmüştüm ama sanırım siz haklısınız.

Oluşturacağım donanım:
R5 3600 (MSI Core Frozr S'li)
2x8GB Corsair RAM.
Gigabyte B450M S2H.
MSI 1660 Super Gaming X.
WD Green 240GB SSD.
Corsair Delta Spec kasa.
Bu sisteme monitör arastirmak istiyorum. Oyunlarda kullanacağım mümkün olduğunca düşük bütçe tutmak istiyorum. Fakat temel olarak hangi özellilleri barındırmalı hangi markalardan olmalı hiçbir fikrim yok.
Bütçe konusunda da 800TL'yi aşmasa iyi olur düşünüyorum fakat 300 400 TL olsa tabii ki daha güzel olur.
Tavsiyelerinizi bekliyorum inş.
Samsung LC24F390FHMXUF 23.5" 4ms Full HD FreeSync Curved Monitör Fiyatları ve Özellikleri bundan iyisi yok

MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6 GB GDDR6 192Bit NVIDIA kullanıyorum monitör olarak ViewSonic 144Hz +G-SYNC kullanıyorum. O ekran kartı için bütçeyi arttırman lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha iyi bir kontrast oranını atar mısınız ve 144Hz nerede acaba.

60 Hz ile 75 Hz arasında gene çok fark var. Sizin önerdiğiniz 4 ms ve konu sahibi olan kişi oyunlar için kullanmak istiyorum diyor.
Daha iyi bir kontrast oranını atar mısınız ve 144Hz nerede acaba.

Bu bütçeye 75 Hz alınabilir 1000 TL'den sonra 144 Hz alınabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı