GTX 1660 Super vs RTX 2070

Arzli

Decapat
Daha fazla  
Ben bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Ardından da budget CPU alacağım. Benchmark'ta 1660 Super üstün gösterilmiş ama oyunlarda daha az FPS veriyor.
Ben Valorant, Minecraft, CS:GO, Muck, LoL oynuyorum genelde. Sizce hangisini seçmeliyim veya benzer fiyatta öneri var mı? İkinci ele pek yatkın değilim çünkü eskiden aldığımda GPU'da mining yapılmıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Ardından da budget CPU alacağım. Benchmark'ta 1660 Super üstün gösterilmiş ama oyunlarda daha az FPS veriyor.
Ben Valorant, Minecraft, CS:GO, Muck, LoL oynuyorum genelde. Sizce hangisini seçmeliyim veya benzer fiyatta öneri var mı? İkinci ele pek yatkın değilim çünkü eskiden aldığımda GPU'da mining yapılmıştı.

RTX 2070.

Valorant LoL gibi oyunlar için işlemci daha önemli. İşlemciniz nedir?

Ve bütçe nedir hocam?

2070 daha iyi ama bu kartlar 0 alınmaz eskidiler.

Ben Valorant, Minecraft, CS:GO, muck, LoL oynuyorum genelde. Sizce hangisini seçmeliyim veya benzer fiyatta öneri var mı? İkinci ele pek yatkın değilim çünkü eskiden aldığımda GPU'da mining yapılmıştı.

O kartlar anca ikinci el alınır çünkü sıfır fiyatları anormal RTX 4060 albilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı