GTX 1660 SUPER vs RX 5500XT Gaming

Daha fazla  

GeForce® GTX 1660 SUPER™ OC 6GRadeon™ RX 5500 XT GAMING OC 8G

https://www.gigabyte.com/tr/Comparison/Result/3?pids=7108,7128#
2019102908460796f7a47f882387bf8717e5e317abe67778_mm.jpg
201911211527532809f49bf8076464855f9074abc99f3034_mm.jpg
result-icon_del.png
result-icon_del.png

result-icon_new.png
ChipsetGeForce® GTX 1660 SUPER™Radeon™ RX 5500 XT
Core Clock1830 MHz (Reference Card: 1785 MHz)Boost Clock : up to 1845 MHz
Game Clock* : 1737 MHz (Reference card is 1717 MHz)
Memory Clock14000 MHz14000 MHz
Process Technology 7 nm
Memory Size6 GB8 GB
Memory Bus192 bit128 bit
Card BusPCI-E 3.0 x 16PCI-E 4.0
Memory TypeGDDR6GDDR6
DirectX1212
OpenGL4.64.6
PCB FormATXATX
Digital max resolution7680x4320@60Hz7680x4320@60Hz
Multi-view44
Card sizeL=225.65 W=122.02 H=40.5 mmL=281 W=115 H=40 mm
Power requirement450W450W

Bu iki ürün arasında kaldım. Hangisini alayım? Nedenini belirterek söylerseniz sevinirim. Farklı ekran kartı önerilerine de açığım lakin 1600-2000 TL arası olsun.

GTX 1660 S daha iyi bir ekran kartı. Ayrıca AMD şu sıralar sürücü sorunlarıyla boğuşuyor. Uzak durmakta fayda var.
Ben uzun süredir Rx590 kullandım ve söylediğiniz gibi sürücü sorunları ile bir sorun yaşamadım. Hatta onu satıp 580 aldım ve bunu da satıp bu iki modelden birine yükselmeyi düşündüğüm için konuyu açmıştım lâkin sizlerden özür dileyerek bana göre pek de bilgi sahibi olmadığınız için fikirlerinizi önemsemeyeceğim. Yine de ilgilendiğiniz için teşekkürler.

Ben uzun süredir Rx590 kullandım ve söylediğiniz gibi sürücü sorunları ile bir sorun yaşamadım. Hatta onu satıp 580 aldım ve bunu da satıp bu iki modelden birine yükselmeyi düşündüğüm için konuyu açmıştım lâkin sizlerden özür dileyerek bana göre pek de bilgi sahibi olmadığınız için fikirlerinizi önemsemeyeceğim. Yine de ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Bilgi sahibi değil miyim? Komik olmayın isterseniz. Siz bilgi sahibi olsaydınız zaten bu konuyu açmaya gerek bile duymazdınız. Burda rencide edici şekilde konuşarak zaten bilgisizliğinizi siz konuşturuyorsunuz. Söylediğim şeyleri de uyduruyor değilim. Bizzat denedim ki öyle konuşuyorum. Siz sorun yaşamadınız diye başkaları da sorun yaşamayacak değil. Yardım istemişsiniz yardım edelim dedim ama yardımdan da anlayacak bir haliniz yok gibi.

Bilgi sahibi değil miyim? Komik olmayın isterseniz. Siz bilgi sahibi olsaydınız zaten bu konuyu açmaya gerek bile duymazdınız. Burda rencide edici şekilde konuşarak zaten bilgisizliğinizi siz konuşturuyorsunuz. Söylediğim şeyleri de uyduruyor değilim. Bizzat denedim ki öyle konuşuyorum. Siz sorun yaşamadınız diye başkaları da sorun yaşamayacak değil. Yardım istemişsiniz yardım edelim dedim ama yardımdan da anlayacak bir haliniz yok gibi.
Ben gayet kibar ve düzgün şekilde kendi fikrimi sundum, kendi eleştirimi yaptım. Bilgisizlik çocukça laf sokarak veya rencide edici konuşarak olmaz. Sizin laf sokmaya çalışarak yaptığınız şey cahillik. Bilgi sahibi olma konusuna gelince ben bilgisayar teknikeriyim ve yeterince bilgim var. Sadece yeni nesil kartlar hakkında yeterince bilgiye sahip değilim. Burada yer alan kişilerden yardım istedim sadece. Burası soru sorma ve bilgi alma platformu. Sizinle saçma sapan bir münakaşaya girecek değilim. Yazacağınız herhangi bir karşılığa cevap vermeyeceğim. İyi günler dilerim.

Ben gayet kibar ve düzgün şekilde kendi fikrimi sundum, kendi eleştirimi yaptım. Bilgisizlik çocukça laf sokarak veya rencide edici konuşarak olmaz. Sizin laf sokmaya çalışarak yaptığınız şey cahillik. Bilgi sahibi olma konusuna gelince ben bilgisayar teknikeriyim ve yeterince bilgim var. Sadece yeni nesil kartlar hakkında yeterince bilgiye sahip değilim. Burada yer alan kişilerden yardım istedim sadece. Burası soru sorma ve bilgi alma platformu. Sizinle saçma sapan bir münakaşaya girecek değilim. Yazacağınız herhangi bir karşılığa cevap vermeyeceğim. İyi günler dilerim.
Kibarlığı ve eleştiriyi öğrenin gelip öyle kendinizi ifade edin. Kendinizle de çelişiyorsunuz zaten. Bu çocukça laf sokma olayına giren siz oldunuz zaten. Ben cevabınızı verdim. Tavsiyede bulunan birisine de öyle eleştiri yapan birisini de ilk defa görüyorum. Demek ki sizin eleştiri anlayışınız da bu şekilde.

Çok haklısın hocam. Maksat laf olsun işte hayatı boyunca AMD kullanmamış adam sürücü sorunu diyor. Nedense bu sorunlar hep NVIDIA kullanan kişilerde oluyor. 12 13 senedir AMD kullanan ben hiç sorun yaşamıyorum bu arkadaşlar sorundan kurtulamıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı