- Makaleler
- 21
Kart ASUS mu?
Tam olarak hangi model? Gaming X böyle mesela.
Gigabyte.Kart ASUS mu?
Gigabyte WINDFORCE modeli biraz ısınıyor ama yine de 90 derece olmamalı. Bütçenizi belirtirseniz egzoz fanı önerebiliriz.Gigabyte Geforce GTX 1660 SUPER.
Ezgoz fanım var, yani toplamda 2 tane mi olsun? Kasanın üst tarafına 2 fan takmayı düşünüyorum. Ekran kartına da termal macun sürmeyide düşünüyorum.Gigabyte WINDFORCE modeli biraz ısınıyor ama yine de 90 derece olmamalı. Bütçenizi belirtirseniz egzoz fanı önerebiliriz.
Kasanın tepesinde 2 tane, arkasında 1 tane olsun. Önde de 2 tane hava çeken olsun.Ezgoz fanım var, yani toplamda 2 tane mi olsun? Kasanın üst tarafına 2 fan takmayı düşünüyorum. Ekran kartına da termal macun sürmeyide düşünüyorum.
Şu anlık önde 3, arkada 1 var. Üste 2 tane daha takmayı düşünüyorum. Bu arada ekran kartı aşağıya doğru bakıyor.Kasanın tepesinde 2 tane, arkasında 1 tane olsun. Önde de 2 tane hava çeken olsun.
Soğutmada 3 önde, 1 tane arkada var. 2 tane kasanın üstüne takarsam ısıda değişiklik olur mu?Evet soğutmaya göre kartlar ayrılıyor ancak 1660 Super gibi bir ekran kartında bu kadar sıcak değerlere ulaşmamalısınız. Termal macun zaten sürülü geliyor yakınlarda aldıysanız bir süre değiştirmenize gerek yok işlemci termal macunundan daha uzun süreler dayanabiliyor ekran kartlarındaki macun.
Belli ki ekran kartı kasa içerisindeki sıcak havadan dolayı boğuluyor kasanızın önü mesh mi yoksa cam mı? Ayrıca fan ayarını otomatik yapın Gigabyte'da bu özellik var mı bilmiyorum 60 dereceden sonra çalışmaya başlıyor fanlar genelde.
Ekran kartını dikey veya ters takacak haliniz yok ya. Aparat kullanmazsanız tabii. Üste iki tane daha takmanız yeterli olur. Arkadaki ve tepedekiler dışarı, öndekiler içeri üflesin.Şu anlık önde 3, arkada 1 var. Üste 2 tane daha takmayı düşünüyorum. Bu arada ekran kartı aşağıya doğru bakıyor.
Isınan bir kart değil? Ben 65'in üzerini görmedim.Bu ekran kartının ısınan bir ekran kartı olduğunu biliyorum, sadece bu değerler normal mi diye sormak istedim.
Forumlarda gezinirken birçok kişinin aynı sorunu yaşadığını fark ettim. Kaç tane fanınız bulunuyor?Isınan bir kart değil? Ben 65'in üzerini görmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.