GTX 1660 Ti Driver yüklenirken sistemi kapatmak zarar verir mi?

EienCure

Decapat
Öncelikle iyi forumlar, bugün ilk kez böyle bir sorunla karşılaştım. Driver kurulurken Apex oynayayim dedim ve en güzel yerinde her zamanki driverda olduğu gibi görüntü gitti. Bir sure gelmedi ben de alt F4 cekmeye başladım, CTRL alt del yapmaya çalıştım ekran gelmedi sonra PC yeniden başladı. Driver kurulmuştu ama zarar verdeğil mi diye korktum. Bir sorun olmus mudur? Bu arada FurMark skorum nasıl sizce bir sorun var mı?
IMG_20190817_225229_1.jpeg

Ekran kartı insan değil ki beyin kanaması mı geçirdi acaba diye şüphelenelim. Çalışıyorsa bir sorun yoktur. 1-2 saat oyna, kendini belli eder zaten fakat driverdan bir şey olmaz. Yine de driver kurulurken oyun vb. oynama. Sonuçta yazılımsal bir hata meydana gelebilir.

FurMark testine gelecek olursak da aynı ayarlar ve aynı ekran kartı ile kullanıcılar tarafından yapılmış testleri karşılaştırırsan, daha sağlıklı olur. Buradan bakınca bir sorun yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı