GTX 1660 Ti ekran kartının BF1'de 70 derece olması normal mi?

RX 570 ile ultrada oynuyorum 60ı geçmiyor sende problem var. Fanlar toz tutmuş olabilir.

Yalnız ikisi farklı kartlar....hani?

1660 Ti modeli ne
Kartlar farklı 1660 benimkinden daha iyi. Ama ben ondan daha düşük bir sıcaklık değeri görüyorum. Onun daha az sıcaklık görmesi gerekiyor.

Kartlar farklı 1660 benimkinden daha iyi. Ama ben ondan daha düşük bir sıcaklık değeri görüyorum. Onun daha az sıcaklık görmesi gerekiyor.
Ne alaka güzel kardeşim o marka üreticisine göre değişir.Mesela benim deneyimime göre MSI kartlar alev topu gibi fakat asus rog strixler de buz gibi.

Öyle bir kaide yok? Aksine yüksek güç sağlayan donanımlar daha fazla ısınır yani 1660 Ti modelinin Rx 570 modelinden daha fazla ısınması normal. Ayriyeten sıcaklık değerleri birçok etkene bağlıdır. Kıssadan hisse 1660 Ti için 70 derece normal bir sıcaklık.

Öyle bir kaide yok? Aksine yüksek güç sağlayan donanımlar daha fazla ısınır yani 1660 Ti modelinin Rx 570 modelinden daha fazla ısınması normal. Ayriyeten sıcaklık değerleri birçok etkene bağlıdır. Kıssadan hisse 1660 Ti için 70 derece normal bir sıcaklık.
Oyun belli ayarlar belli benim ekran kartım o ayarlardaki görüntüyü yansıtabilmek için neden daha az güç sarfediyor? Benim ki mi daha iyi hayır. Arkadaşın ekran kartı daha iyi onun ekran kartı neden daha çok yoruluyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı