GTX 1660 Ti ile Minecraft Ray Tracing açılır mı?

197823

Kilopat
Arkadaşlar sahip olduğum ekran kartı ile Minecraft Ray Tracing desteğini açabilir miyim? Açabiliyorsa bunun yöntemini söyler misiniz?

RT çekirdeklerindeki gibi ışık izleme teknolojisine sahip değil. Ama yazılımsal olarak bu pek iyi olmasada sağlanıyor fakat bu her oyun için geçerli değil. Minecraft için bunu bilmiyorum.
Dilersen bu konuya bir göz gezdir;

RTX ekran kartı olmadığından açamazsın.

RTX ekran kartları yokken de RTX açılabiliyordu. GTX 1060'la RTX açıyorlardı. Eskiden bayağı zor bir işlemdi fakat artık o denli zor değil. Yanlış hatırlamıyorsam GTX 1660 için resmi RTX desteği verildi. GTX 1080 Ti gibi bir kartla RTX açılabilir. RTX 2070'e yakın performans verecektir.

RTX ekran kartları yokken de RTX açılabiliyordu. GTX 1060'la RTX açıyorlardı. Eskiden bayağı zor bir işlemdi fakat artık o denli zor değil. Yanlış hatırlamıyorsam GTX 1660 için resmi RTX desteği verildi. GTX 1080 Ti gibi bir kartla RTX açılabilir. RTX 2070'e yakın performans verecektir.
Bu dediğiniz performans RTX kapalı iken doğru fakat ışık izleme konusuna gelince durumlar değişiyor. GTX 1080 Ti RTX teknolojisi açıkken FPS değerleri aynı olmuyor.

RT çekirdeklerindeki gibi ışık izleme teknolojisine sahip değil. Ama yazılımsal olarak bu pek iyi olmasada sağlanıyor fakat bu her oyun için geçerli değil. Minecraft için bunu bilmiyorum.
Dilersen bu konuya bir göz gezdir;
Konuya tıklayınca '' An unexpected database error occurred. Please try again later. '' yazısı geliyor sonra deneyin diyor sanırım bakacağım muhakkak, MC'de olursa çok iyi olur benim için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı