GTX 1660 Ti macunu değişmeli mi?

Böyle bir yorumda bulunulmuş. Bunu göndereceğiniz teknik servise ulaşıp teyit etmeniz iyi olur.
iyi allahtan biraz daha iyi modeliymiş. Yenile muhtemelen düzelir.
Kaç yıllık?
Ekran kartları zaten macunlu üretiliyor. İşlemci gibi kolay kolay değiştirilmesine gerek duymaz.
Macunu yeniledim hocalarım kartın dışı temizdi fakatt içi gerçekten çok kötüydü temizleyince ve macun değişince 10-15 derece kadar farketti.

Hocam bende de ASUS TUF 1660 Ti EVO var. Ben de FurMark'ta, yani kart %100'de çalışınca 82° görüyorum. Sizce macun bakımı yapmalı mıyım? Yaparsam termal padleri de değiştirmeli miyim? Ve hatırlıyorsanız hangi marka macun kullandınız? Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Hocam bende de ASUS TUF 1660 Ti EVO var. Ben de FurMark'ta, yani kart %100'de çalışınca 82° görüyorum. Sizce macun bakımı yapmalı mıyım? Yaparsam termal padleri de değiştirmeli miyim? Ve hatırlıyorsanız hangi marka macun kullandınız? Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Yapın hocam pişman olmazsınız illaki fark ediyor ben padlere dokunmadım ama macunu yeniledim elimde MX-4 macun vardı onunla yenilemiştim.

Yapın hocam pişman olmazsınız illaki fark ediyor ben padlere dokunmadım ama macunu yeniledim elimde MX-4 macun vardı onunla yenilemiştim.

Vallahi hocam sizi dinledim ama farklı bir macunla macun yeniledim. 82'lerden 72'lere düştük. Gerçekten pişman olmadım. Garanti etiketi gitti ama zaten ben 2 sene kullansam benim işimi görmüş olacak, ondan sonra ucuza satar bakarız keyfimize 😅😅

He bu arada hotspot 100° görüyordum, 85° üstünü görmedim yarım saatlik testte.

Merak eden olursa diye termal macun markası da şu: Cooler Master Cryofuze 5. Vatan'dan aldım, hafiften katı güzel bir macun. Tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı