GTX 1660 Ti Mobile BF1 takılma sorunu

EfeGvn

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhabalar dostlar. Dün Battlefield 1'i arkadaşım ile Online oynamadan önce biraz singleplayer atmak istedim. Bilgisayarım Ultra ayarlarda 40 alıyorsa en fazla bu sayı takılmayla 20 ila 35 arasına düşmekte, yani belirgin bir takılma olmakta. İnternetten bilgisayarımın bu oyunla testine baktığımda ise videoda hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım. Acaba videoda iyi olup benimkinde kötü olmasının sebebi nedir? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
İzlediğim video linki:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video ile özellikler birebir aynı mı ? Daha ayrıntılı bilgi verirseniz iyi olur. Özellikle RAM bilgisi önemli. Son olarak sıcaklıklar ne durumda ?

Aynı hocam. Farklı bir şey göremedim.
Her şey aynı ise sıcaklık kaynaklı olması muhtemel. Yine de sürücüler, Windows güncel mi diye kontrol edin. Sadece bu oyunda mı sorun yaşıyorsunuz ?

Sıcaklıktan dolayı performans düşüşü yaşanıyor. Ekran kartı ısınmamak için performanstan kısıyor. Genel laptop sorunudur. En fazla temizleyip termal macun yenileyebilirsin.
Hocam peki temizleyip termal macunu tek başıma yapmak ya da başkasına yaptırmak garantiyi götürür mü? Biliyorsunuz online eğitimden dolayı bilgisayarı götüremem eğer teknik servise götürmem gerekirse.
Her şey aynı ise sıcaklık kaynaklı olması muhtemel. Yine de sürücüler, Windows güncel mi diye kontrol edin. Sadece bu oyunda mı sorun yaşıyorsunuz ?
Ocakta bu bilgisayarı aldıktan sonra belki ilk defa girmişimdir bu oyuna, bu oyunda ve belki Witcher 3'te sorun yaşamışımdır ama Witcher 3 o kadar etki etmemiştir BF1'e göre, ki Witcher 3'ü tamamen bitirmiş biriyim.
Bi de sıcaklıklarda videoya göre farklılıklar var. Benim pc de en fazla 97'ye çıkmışlığı vardır fakat fps oyunlara göre değişiyor sıcaklık artsa bile. Videoyu tam izlemedim fakat ilk dakikalarında fps takılması olmadığını gördüğümde bi sıkıntı olduğunu farkettim benim pc ile kıyaslandığında.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı