GTX 1660 Ti Paylaşılan Bellek Miktarı

ArenosSsS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar değerler normal değil mi? Ekran kartında bir sıkıntı yoktur umarım, orada paylaşılan bellek miktarını öyle görünce şaşırdım çünkü.

1660 Tİ.JPG

Arkadaşlar değerler pek fazla çıkamamış ben size yazayım;
  • Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği 10210 MB
  • Ayrılmış Video Belleği 6144 MB
  • Sistem Video Belleği 0 MB
  • Paylaşılan Sistem Belleği 4066 MB
Arkadaşlar siz eğer GTX 1660 Ti kullanıyorsanız sizde de mi değerler böyle yoksa benim ekran kartımda mı sıkıntı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar değerler normal değil mi? Ekran kartında bir sıkıntı yoktur umarım, orada paylaşılan bellek miktarını öyle görünce şaşırdım çünkü.

Eki Görüntüle 409415

Arkadaşlar değerler pek fazla çıkamamış ben size yazayım;
  • Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği 10210 MB
  • Ayrılmış Video Belleği 6144 MB
  • Sistem Video Belleği 0 MB
  • Paylaşılan Sistem Belleği 4066 MB
Arkadaşlar siz eğer GTX 1660 Ti kullanıyorsanız sizde de mi değerler böyle yoksa benim ekran kartımda mı sıkıntı var?
Sorun yok hocam paylaşılan sistem belleği dediği şey ekran kartı vramını doldurduğun zaman pcnin ramından kullanıyor.

Bende de aynı ekran kartı var siz söyleyince kontrol ettim de bende de değerler aynı. Doğukan arkadaşın dediği doğru bu arada vram dolduğu zaman PC'den kullanılan Ram miktarı diye biliyorum bende.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı