MX4 de pompout sorunu var ekran kartı için. Akma yapabiliyormuş buyüzden olabilir mi?
Uygun değil derken bundan bahsediyorum zaten, ama bir günde pumpout yapmaması lazım, görmeden birşey diyemem.
MX4 de pompout sorunu var ekran kartı için. Akma yapabiliyormuş buyüzden olabilir mi?
2 fanlı kasadada 3 fan var üstdekiler içeri hava verip arkadaki dışarı veriyorTek fanlı mı
sizlere nereden ulaşabilirim ?Uygun değil derken bundan bahsediyorum zaten, ama bir günde pumpout yapmaması lazım, görmeden birşey diyemem.
valla hocam daha termal macunum kalmadı :/Siz kartı açıp çipi ve soğutucuyu çekip paylaşın, macun durumuna bakıp yardımcı olayım.
Pumpout yapıp yapmadığını görmek lazım, ona göre macun önerebilirim, bugün pumpout yapmasa bile 1 haftaya yapacak zaten her türlü macun lazım size.
vatan evet var eğer alırsam 3 hafta sonra alacağım malum tripod alacağım eğer aktif olur iseniz burada haberi veririmTermal pad VRAM'i soğutuyor çipi değil, önereceğim macun pahalı değil, alıp uygularsınız, vatan var mı yakınınızda?
Elimde GTX 1660 Ti var. Anlamadığım şey yeni eve taşındığımda MX 4 ile ekran kartımı yenileyeyim dedim 83'lere 85'lere çıkıyordu.
Abi yok bu ekran kartı zamanında 70leri görürken (1 yıl oldu) ben şimdi 83'lerde geziniyorum.
İllet ettirdi artık kart oyun oynayamıyorum bir şey yapamıyorum bir oyun açıyorum pat 79 82 arası oluyor.
Geçen bilgisayarcıya götürüp termal macun sürdürtttüm. Adam sürememiştir falan dedim kendim sürdüm tekrar aynı.
Eminim güzel sürdüğüme daha önceden de ekran kartım vardı 70'lere düşürüyordum.
Ama buna gelince yok yardımlarınızı bekliyorum.
<3 saolasınız hocam valla rahatladımBu yaz sıcak geçiyor onunda etkisi olma beraberinde MX4 ekran kartı içinde uygun değil yani bir anormallık yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.