GTX 1660 Ti ve R3 3100 sistem ile oyun yayını açılır mı?

AAA oyunları ne yapacaksın?
Arkadaș bir heves başlayacağını belirtmiş, grafikleri düşürebilir veya Valorant gibi Online oyunlar oynayabilir.
Siz anca heves kırarsınınız zaten.

Allah'ım sen sabr ver. Doğruyu söylemek heves kırmak oluyorsa yazmasın arkadaş foruma. Kimsenin kalbini kırmak gibi bir amacım da yok. Haklı olmak için heves kırmaya çekmişsin yine komik olmayı başardın ya. Ahmet kaya dinlerken bile "senin" yorumuna gülebiliyorum o derece yani. İlk olarak arkadaş hangi oyunları oynayacağını belirtmemesine rağmen ben her oyunda 480P 30FPS açabileceğini söyledim ve yayın için yeterli olduğunu örtülü bir anlamla çıkarabilirsin. Bana yorum atacağına keşke biraz cümleyi okumaya çalışsaydın.

Allah'ım sen sabr ver. Doğruyu söylemek heves kırmak oluyorsa yazmasın arkadaş foruma. Kimsenin kalbini kırmak gibi bir amacım da yok. Haklı olmak için heves kırmaya çekmişsin yine komik olmayı başardın ya. Ahmet kaya dinlerken bile "senin" yorumuna gülebiliyorum o derece yani. İlk olarak arkadaş hangi oyunları oynayacağını belirtmemesine rağmen ben her oyunda 480P 30FPS açabileceğini söyledim ve yayın için yeterli olduğunu örtülü bir anlamla çıkarabilirsin. Bana yorum atacağına keşke biraz cümleyi okumaya çalışsaydın.
Bir bilginiz olmadan konulara yorum yapmayın. AAA oyunlarda Medium-High ayarlarda gayet de 60FPS yayın açar. Bilmiş gibi konuşuyor bir de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı