HD Tune Pro indirip Okuma-Yazma testini yap. Uygulamanın health kısmını bizlerle paylaşHDD ve durumu biraz fazla kötü. Galiba bir 9 senesi var. Sağlık durumu kritikti. Etkiler mi diyorsunuz ?
Ne yaptınız bi çözüm bulabildiniz mi acaba? DX12 i kapatın öyle deneyin DX12 de o oyunda sistemler saçmalıyor. DX11 de daha stabil. Aynı sorunu bende yaşıyorum dediğiniz gibi spawnlanırken çok düşük FPS oluyor sonradan performans yerine oturuyor ve FPS olması gerektiği gibi. Bende tek kanal RAM var ve bundan kaynaklıdır diye yakın zamanda RAM almayı düşünüyordum. Fakat siz 2x8 çift kanal da bu sorunu yaşıyorsunuz. Aynı işlemci ve ekran kartına sahibiz. Sizin sorununuzun kaynağı dediğim gibi DX12 nin açık olması olabilir, DX11 de deneyip geri döüş yapabilir misiniz??Battlefield 1'de falan hiçbir sorunum yok. 16 GB 3000 MHz dual channel RAM'lere sahibim. En büyük sorunu spawnlanırken yaşıyorum. Aşırı derecede kasıyor. Şimdiden teşekkürler.
Dx 12 yi oyundan mı yoksa windows ayarından mı kapıyoruz hocam? Oyunda benim farketmedi çünküNe yaptınız bi çözüm bulabildiniz mi acaba? DX12 i kapatın öyle deneyin DX12 de o oyunda sistemler saçmalıyor. DX11 de daha stabil. Aynı sorunu bende yaşıyorum dediğiniz gibi spawnlanırken çok düşük FPS oluyor sonradan performans yerine oturuyor ve FPS olması gerektiği gibi. Bende tek kanal RAM var ve bundan kaynaklıdır diye yakın zamanda RAM almayı düşünüyordum. Fakat siz 2x8 çift kanal da bu sorunu yaşıyorsunuz. Aynı işlemci ve ekran kartına sahibiz. Sizin sorununuzun kaynağı dediğim gibi DX12 nin açık olması olabilir, DX11 de deneyip geri döüş yapabilir misiniz??
Fps drop olurken GPU kullanımı düşüyor. Bendede oluyor ama çözemedim. Seninde sorunun bu sanırım.Ryzen 5 2600
MSI Armor Gtx 1660 Ti
Gigabyte B450M S2H
Corsair 8x2 3000 MHz
Aerocool 500w VX plus
İlk iki resimde drobu yakalyabildim 30 fpse kadar düşüyor. Maç başında sıklıkla oluyor.
Eki Görüntüle 462426Eki Görüntüle 462427Eki Görüntüle 462429Eki Görüntüle 462430Eki Görüntüle 462431
Konuyu hortlatıyorum ama sorunun darboğaz. Aynı sistemi kullanıyorum. BF5 64 kişilik harita aşırı derecede CPU istiyor. Bu yüzden R5 2600 işlemci 1660Ti kartı beslemekte yetersiz kalıyor.Battlefield 1'de falan hiçbir sorunum yok. 16 GB 3000 MHz dual channel RAM'lere sahibim. En büyük sorunu spawnlanırken yaşıyorum. Aşırı derecede kasıyor. Şimdiden teşekkürler.
Farkındaysanız drop kısmında (2.Resim) CPU kullanımı düşük iken GPU kullanımı bir hayli yüksekKonuyu hortlatıyorum ama sorunun darboğaz. Aynı sistemi kullanıyorum. BF5 64 kişilik harita aşırı derecede CPU istiyor. Bu yüzden R5 2600 işlemci 1660Ti kartı beslemekte yetersiz kalıyor.
Konuyu hortlatıyorum ama sorunun darboğaz. Aynı sistemi kullanıyorum. BF5 64 kişilik harita aşırı derecede CPU istiyor. Bu yüzden R5 2600 işlemci 1660Ti kartı beslemekte yetersiz kalıyor.
Bende Ryzen 7 3750H ve GTX1660 Ti var BF1'de ne yaptıysam FPS düşüşünü önleyemiyorum, GPU tam performans çalışmıyor, NVIDIA ayarlarından hepsini yüksek performans ayarladığım halde. Ayrıca DirectX 12'de kapalı, sorun ne olabilir sizce?
Sorun işlemcinin gücünün bu oyuna yetmemesi. 3750H çok iyi bir işlemci değil.Bende Ryzen 7 3750H ve GTX1660 Ti var BF1'de ne yaptıysam FPS düşüşünü önleyemiyorum, GPU tam performans çalışmıyor, NVIDIA ayarlarından hepsini yüksek performans ayarladığım halde. Ayrıca DirectX 12'de kapalı, sorun ne olabilir sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.