GTX 1660 Ti yerine RX 590 alınmalı mı?

1660ti daha performanslı ve Nvdia rahatlığını yaşarsın. AMD sürücüler sıkıntılı wattman hatası ve cw alma ihtimalin var.
Kesin her kartta öyle bi olay mı oluyor?
Bu karttan kaynaklanan bir problem değil driver kaynaklı oluyor genelde. Bazen karttanda olabiliyor.
Kesin her kartta öyle bi olay mı oluyor?
Bu karttan kaynaklanan bir problem değil driver kaynaklı oluyor genelde. Bazen karttanda olabiliyor.

RX 460 kullandım uzun bir süre. Hala eski kasam mevcut kullanmaya devam ediyoruz. Sapphire modelini almıştım. Oldukça memnundum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Belki RX 590 serisi sorun çıkarıyor olabilir ancak bu herkesin başına geleceği anlamına da gelmez. Sorun yaşamayan kişi gelip burada RX 590 aldım sorunsuz kullanıyorum şeklinde başlık açmadığı için şansınızın ne kadar olduğunu bilemezsiniz. Ayrıca elektronik eşyada şans faktörü her zaman vardır.

Bunların dışında keşke tek fanlı bile olsa 1660 Ti alsaydınız. Ben Passmark üzerinden karşılaştırıp sırf TDP'si daha düşük diye daha fazla para verip imzamdaki modeli aldım. Şimdi benchmark testlerinde 5700 XT ile aynı skoru alıyorum. Sıcaklık değerleri de oldukça iyi. Eğer herhangi bir sorun yaşarsanız iade seçeneğini değerlendirmenizi öneririm. Sorun yaşamazsanız da gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Aradaki performans farkı fiyata farkına göre dengeli.

İyi forumlar Benim siparişim bugün teslim edildi. Daha kurmadım bile ama bende saphire rx590 nitro+ aldım bende mi sorun yaşarım bu dediğiniz wattman olmaması için ne yapmam gerek.

Umarım oluşmaz sizde bu tür hatalar, oluşursa her zaman buradayız. :)
Teşekkürler desteğiniz için umarım oluşmaz evet :D
Güzel kardeşim neden böyle yanlış seçimler yapıyorsunuz anlamıyorum. Onlarca test inceleme videosu var yani. Neyse çok da kaybın yok ama biraz kötü olmuş. Yaklaşık yüzdelik dilimde 10 civarı kaybın var. Hayırlı olsun sistemin.
Yanlış seçim dediğiniz Rx 590 mı?
11 yıldır amd kullanıcısıyım msi armor serisi dışında ne wattman nede ısınma sorunu yaşadım.
Evet Armor serileri cidden kötüymüş ben Gigabyte aldım ya Msi Armor Alıcaktım ya da Gigabyte ben eskiden beridir Gigabyte'ı bildiğim için onu tercih ettim.

AMD / RX 590 aldıysan coil whine, watmann ve ısınma sorunları banko gibi. Diğer kusurlar şansına kalmış, elektronik biraz şans işi. Açtığım konuları inceleyebilirsin:
Benimle birlikte 2-3 arkadaş almıştık bu sistemi. Biraz daha para verip Nvidia tabanlı bir kart almadığımıza pişman olduk hepimiz sorunlar ile uğraşıyoruz.
Coil whine sorun mu yani?

Isınma konusunda 80 dereceyi geçtiğini görmedim yaz ayında.

Coil whine sorun mu yani?

Isınma konusunda 80 dereceyi geçtiğini görmedim yaz ayında.
Coil whine her kartta olmadığına göre evet bir sorun. Ha karta bir zararı varmı dersen yok. Kulaklık takınca duyulmuyor yani öyle büyük bir sorun değil. Ama 0 bir kartta bu sesi duymak moral bozuyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı