GTX 1660 toplama bilgisayar nasıldır?

Dediğim gibi elimde bir miktar para var fakat çıktının fotoğrafında gördüğünüz gibi elime kötü bir bilgisayar verilmesinden korkuyorum.

Benim size tavsiye ettiğim sistemler şunlar. CYBER-10400F / Intel Core i5-10400F / ASUS TUF GTX 1660 SUPER 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

CYBER-1660S / INTEL Core i5-10400F / ASUS PHOENIX GTX 1660 SUPER 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR aralarındaki fark kasa ve ekran kartı fanı ikinci attığımda ekran kartı tek fanlı kasanın soğutması iyi sıcaklık konusunda sıkıntı yaşayacağını zannetmem M.2 SSD, 16 GB RAM var 500 GB harddisk alırsın.

Neden çok kötü bir sistem hocam? İşlemci ve ekran kartı gayet iyi değil mi? Aydınlatırsanız sevinirim pek bir bilgim yokta.

Kasa ve PSU çok kötü.
RAM 8 GB bu bütçede 16 GB sistemlerde var.
SSD markasını ilk defa duydum.
1660 Super'li sistemlerde var bu bütçede.
Bu arada ankart ile işlemci uyumsun yani sistem çalışmaz.

Benim size tavsiye ettiğim sistemler şunlar. CYBER-10400F / Intel Core i5-10400F / ASUS TUF GTX 1660 SUPER 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

CYBER-1660S / INTEL Core i5-10400F / ASUS PHOENIX GTX 1660 SUPER 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR aralarındaki fark kasa ve ekran kartı fanı ikinci attığımda ekran kartı tek fanlı kasanın soğutması iyi sıcaklık konusunda sıkıntı yaşayacağını zannetmem M.2 SSD, 16 GB RAM var 500 GB harddisk alırsın.

Bu siteye ulaşılamıyor​

www.xn--gaming-syd.gen.tr yazımında hata olup olmadığını kontrol edin.

Benim internetimde mi sıkıntı var?

İşlemciyi i5 1400F i3 10100F almaya çalışın ekran kartını da 1660 alırsanız daha iyi sonuçlar elde edersiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben zaten bilgiliyim demedim.

Sinerji Capella Ryzen 5 3500 16GB 480GB SSD GTX1660 Super Gaming.gen.TR'ye güvenemediyseniz diye sinerjiden paylaşmak istedim. İşlemciyi 3300X yapın çok iyi bir işlemci addlink 256 GB M.2 SSD yapın kasanın soğutması güzel Cooler Master zaten.
Ryzen 3 3300x i5 1400F'i bile geçiyor stoklarda bulmak çok zor ama.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı