Aynen 2600x 1660 besleyemez zaten yuh ya valla iyi sallıyorsunuz.1660 Ti + işlemci farkı.
Aynen 2600x 1660 besleyemez zaten yuh ya valla iyi sallıyorsunuz.1660 Ti + işlemci farkı.
Besleyemez mi dedim, oturduğun organınla mı okuyorsun?Aynen 2600x 1660 besleyemez zaten yuh ya valla iyi sallıyorsunuz.
@443652 Al sana 1660 super olsun, izle bak kaç FPS alıyor.
Besleyemez mi dedim, oturduğun organınla mı okuyorsun?
Zaten oynanır hocam. Benim sıkıntım arkadaşın anlamaması, itiraz etmesi.Yine güzel sonuçlarmış hocam yani bence oynanabilir seviyede mediumda. Bir de yeni çıktı daha, biraz güncellemelerle çok rahat oynanır bence 1660 ile.
Bakın ben oyunu oynamadım, bende de 1660 + Ryzen 5 2600'lü sistem var. Oyundaki optimizasyon sorunlarını gördüğüm için almadım oyunu. Buradan bilgilendirme yaparsanız sevinirim.En iyisi oyunu alınca bir yükleyip size göstereyim kim haklı anlarızama medium ayarda 40 gibi bir fps alacağım gibi.
Muadil olarak hikayeli, açık dünya zombi oyunu olmadığı için mecbur alıcam. Öyle oyunlara bağımlıyım çünkü. Sonuçları paylaşırım.Bakın ben oyunu oynamadım, bende de 1660 + Ryzen 5 2600'lü sistem var. Oyundaki optimizasyon sorunlarını gördüğüm için almadım oyunu. Buradan bilgilendirme yaparsanız sevinirim.
Teşekkür ederim hocam. Bir de yazdıklarımı anlamamsı, delirtiyor bunlar insanı yahu.Reis, yaratıcı sana iyi bir sabır vermiş.
Bu arada tuf serisi mi 1660Bakın ben oyunu oynamadım, bende de 1660 + Ryzen 5 2600'lü sistem var. Oyundaki optimizasyon sorunlarını gördüğüm için almadım oyunu. Buradan bilgilendirme yaparsanız sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.