Çözüldü GTX 1660 ve R5 2600X sistem oyun oynarken 1 2 saniyeliğine siyah ekran gelip gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

haydar deniz

Femtopat
Selamın aleyküm merhaba,
Arkadaşlar bilgisayarda oyun oynarken (CS:GO, Assassin's Creed Odyssey) anlık 1 2 saniyelik siyah ekran olup geliyor ses kesintisi falan hiçbir şey olmuyor,
5, 6 saatlik bir oynamada 2, 3 defa oluyor.
Anakartım arızalanmıştı değiştim yeni bir anakartla,
HDMI giriş kablosunu yeni aldım.
Monitörde HDMI girişlerinin ikisini de denedim ama sorun devam etti.
Aşağıda yazdığım ürünlerin hepsi Max 2 aylık ürünler.
Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Monitör;
Acer Nitro VG240YBMIIx 23.8" 75Hz 1ms (HDMI+analog) FreeSync Full HD IPS monitör.
Ekran kartı;
MSI NVIDIA GeForce GTX 1660 Gaming X 6 GB 192Bit GDDR5 DX(12) PCI-e 3.0 ekran kartı.
İşlemci;
AMD Ryzen5 2600X

Anakart;
MSI B450M-A PRO Max AMD B450 3200MHz DDR4 mATX yenisi.
Gigabyte B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX (anakart değişmeden önce de bir iki defa aynı sorun olmuştu.)

Merhaba bende dün gece MSI Gaming 1660 Super siparişi verdim ama X ibareli değil aşağıya linkini bırakıyorum kronik sorun falan değildir herhalde iptal etmem gerekir mi veya başka herhangi bir sorun yaşadınızmı.
Şu an dikkat ettim sizinki düz 1660 sanırım benim aldığım süper.

Merhaba bende dün gece MSI Gaming 1660 Super siparişi verdim ama X ibareli değil aşağıya linkini bırakıyorum kronik sorun falan değildir herhalde iptal etmem gerekir mi veya başka herhangi bir sorun yaşadınızmı.

Yok hocam dert etmeyin ve evet arkadaşınki düz 1660.

Yok hocam ben yanlış yazmışım bendeki MSI 1660 Super Gaming X.
Bende de RX 5600XT vardı kronik sorundandı galiba 100MHz düşürünce geçti.

Doğrudur bende de HDMI kablosu değşince problem kalmadı 7-8 saatlik bir oynama süresinde 4-5 defa anlık gidip gelmeler oluyordu ancak HDMI değiştim şu an için bir sıkıntı olmadı (değiştikten sonra 10 saat oynama süresinde bir problem yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı