Ekran kartım TUF GTX 1660 Super Gaming. CS:GO'da sıcaklık tam grafikte 65-70 derece gidip geliyor. Bu CS:GO için bayağı fazla değil mi? Eğer fazla değilse idare edeceğim. Ama fazlaysa satmayı planlıyorum. Kart daha 1 günlük. Kasa 4 saatir açık ama saçma.
Hocam benim de öyle MSI 1660 Ti Gaming X model ekran kartı kullanıyorum. En ağır oyunlarda maksimum 68-69 dereceyi görüyor otomatik fan ayarlarında. Gerçekten soğutma konusunda başarılı Gaming X modeller.
Yani PC modart PC'si ben denemedim. FPS testlerin de sıcaklığı 69 derece idi. Acaba 5 6 saat aralıksız oynadığım için mi CS:GO'da bu kadar fazla değer çıktı?
Yani PC modart PC'si ben denemedim. FPS testlerin de sıcaklığı 69 derece idi. Acaba 5 6 saat aralıksız oynadığım için mi CS:GO'da bu kadar fazla değer çıktı?
Hocam çoğu sistem tanıtan kişiler fan ayarlarını çok yükseğe çekiyorlar sıcaklıklar düşük gözüksün diye. Veya kasanın camını çıkartıyorlar sıcaklıklar düşük gözüksün diye.
Hocam çoğu sistem tanıtan kişiler fan ayarlarını çok yükseğe çekiyorlar sıcaklıklar düşük gözüksün diye. Veya kasanın camını çıkartıyorlar sıcaklıklar düşük gözüksün diye.
FurMark testini yanlışlıkla 1 2 kere yapıp iptal ettim. Şimdi 1920X1080 8xmsaa da testin 5 inci dakikasındayım ve ekran kartımın min 62°C Max 76°C yazmakta. Birazdan havaya uçarsam hakkınızı helal edin.
15 dakikalık testin sonucu GPU 1 77°min 62° Max 77°. Ve sonuç bu ekran kartı çöp. Birazdan yumurta kırıp yiyeceğim.
FurMark testini yanlışlıkla 1 2 kere yapıp iptal ettim. Şimdi 1920X1080 8xmsaa da testin 5 inci dakikasındayım ve ekran kartımınmin 62°C Max 76°C yazmakta. Birazdan havaya uçarsam hakkınızı helal edin.
15 dakikalık testin sonucu GPU 1 77°min 62° Max 77°. Ve sonuç bu ekran kartı çöp. Birazdan yumurta kırıp yiyeceğim.
Hocam 77 derece çok yüksek bir değer değil. 85 derece ve üzeri ekran kartı için tehlikelidir.
İsterseniz fan ayarlarının hızını değiştirin sıcaklık düşer fakat ekran kartının fanı zamanla yıpranır ve çok ses yapar.