- Makaleler
- 1
Peki Ventus modeli alınır mı? En ucuz Gaming X 2040 tl bu arada.
Yoksa msi afterburnerde core clock kenarinda bir isaret var otomatik olarak oc atiyor msi afterburnerOc deneyiminiz var mi
Yilbasini bekleyin gaming x i , beklemem diosaniz alinir performans cok farketmez sogutma gibi etkenler farkeder ancaPeki Ventus modeli alınır mı? En ucuz Gaming X 2040 tl bu arada.
Az var ama şıp diye olmuyo zaten. Güzel bir araştırmamı yapacağım.Oc deneyiminiz var mi
Zaten yılbaşını bekleyeceğim. Yardımınız için teşekkürler. İyi günler.Yoksa msi afterburnerde core clock kenarinda bir isaret var otomatik olarak oc atiyor msi afterburner
Yilbasini bekleyin gaming x i , beklemem diosaniz alinir performans cok farketmez sogutma gibi etkenler farkeder anca
Sitesinde 1845 yaziyor abartmissiniz sanki birazBu arada Gaming X ile hemen hemen aynı fiyatta olan ROG Strix modelini tavsiye ederim. Bazı insanlarda oyunla 65°bile çıktığını gördüm. 65 fazla değil ama Asus ROG Strix Advanced edition (fabrika çıkışlı O.C olmayan modeli) bellekleri 1920Mhz çalışıyor ve 30 dakikalık OCCT testinde 55° nin üstünü görmedim.
60mhz az gibi gorunebilir isin asli oyle degilSitesinde 1845 yaziyor abartmissiniz sanki biraz
Kartı ben kullanıyorum ne abartması? Eve gidince fotoğrafını atarım.(Saat 6 gibi) Kimseye yalan borcum yok. Şahsen sıcaklık ve saat hızı MSI a oranla daha fazla. Çektiği voltaj'da aynı şekilde. 0,77V un üstüne çıkmıyor OCCT testinde. Ki OCCT Furmark'dan çok daha sağlam bir test.Sitesinde 1845 yaziyor abartmissiniz sanki biraz
Eki Görüntüle 476902Kartı ben kullanıyorum ne abartması? Eve gidince fotoğrafını atarım. Kimseye yalan borcum yok. Gerçekleri söylüyorum.
Yalan soyluuorsunuz demedim oyle gordumKartı ben kullanıyorum ne abartması? Eve gidince fotoğrafını atarım.(Saat 6 gibi) Kimseye yalan borcum yok. Şahsen sıcaklık ve saat hızı MSI a oranla daha fazla. Çektiği voltaj'da aynı şekilde. 0,77V un üstüne çıkmıyor OCCT testinde. Ki OCCT Furmark'dan çok daha sağlam bir test.
Evet bende ilk başta şaşırdım. Ama normal versiyon olmasına rağmen 1920Mhz olarak çalışıyor testte. Oyunda 1910Mhz-1900mhz arası değişiyor.
Peki Gaming X mi, bu mu?
Aslında bütem 1850tl civarı. İndirim olmasını bekliyorum. Gaming X sizce düşer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.