GTX 1660S Gaming OC alınır mı?

Oc deneyiminiz var mi
Az var ama şıp diye olmuyo zaten. Güzel bir araştırmamı yapacağım.
Yoksa msi afterburnerde core clock kenarinda bir isaret var otomatik olarak oc atiyor msi afterburner

Yilbasini bekleyin gaming x i , beklemem diosaniz alinir performans cok farketmez sogutma gibi etkenler farkeder anca
Zaten yılbaşını bekleyeceğim. Yardımınız için teşekkürler. İyi günler.

Bu arada Gaming X ile hemen hemen aynı fiyatta olan ROG Strix modelini tavsiye ederim. Bazı insanlarda oyunla 65°bile çıktığını gördüm. 65 fazla değil ama Asus ROG Strix Advanced edition (fabrika çıkışlı O.C olmayan modeli) bellekleri 1920Mhz çalışıyor ve 30 dakikalık OCCT testinde 55° nin üstünü görmedim.

Bu arada Gaming X ile hemen hemen aynı fiyatta olan ROG Strix modelini tavsiye ederim. Bazı insanlarda oyunla 65°bile çıktığını gördüm. 65 fazla değil ama Asus ROG Strix Advanced edition (fabrika çıkışlı O.C olmayan modeli) bellekleri 1920Mhz çalışıyor ve 30 dakikalık OCCT testinde 55° nin üstünü görmedim.
Sitesinde 1845 yaziyor abartmissiniz sanki biraz
60mhz az gibi gorunebilir isin asli oyle degil
+ msi'in sogutmasi daha iyidir(gaming x icin konusuyorum) ama ventus yerine strix alinir

Kartı ben kullanıyorum ne abartması? Eve gidince fotoğrafını atarım.(Saat 6 gibi) Kimseye yalan borcum yok. Şahsen sıcaklık ve saat hızı MSI a oranla daha fazla. Çektiği voltaj'da aynı şekilde. 0,77V un üstüne çıkmıyor OCCT testinde. Ki OCCT Furmark'dan çok daha sağlam bir test.

Kartı ben kullanıyorum ne abartması? Eve gidince fotoğrafını atarım. Kimseye yalan borcum yok. Gerçekleri söylüyorum.
Eki Görüntüle 476902
Kartı ben kullanıyorum ne abartması? Eve gidince fotoğrafını atarım.(Saat 6 gibi) Kimseye yalan borcum yok. Şahsen sıcaklık ve saat hızı MSI a oranla daha fazla. Çektiği voltaj'da aynı şekilde. 0,77V un üstüne çıkmıyor OCCT testinde. Ki OCCT Furmark'dan çok daha sağlam bir test.
Yalan soyluuorsunuz demedim oyle gordum

Eki Görüntüle 476902

Yalan soyluuorsunuz demedim oyle gordum
Evet bende ilk başta şaşırdım. Ama normal versiyon olmasına rağmen 1920Mhz olarak çalışıyor testte. Oyunda 1910Mhz-1900mhz arası değişiyor.
Link çalışmıyor bu arada. Neyse dediğim gibi evde benchmark'taki testleri ve OCCT testini atarım.

@tonnnn
20191223_175805.jpg

Hatta 1935 miş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı