GTX 1660S GDDR5 modeli var mı?

suzerain

Kilopat
Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla bu modelin GDDR5 sürümü yok hepsi GDRR6 diye biliyorum lakin biraz takıntılı bir insanım. Bu ilanda ve açıklama kısmında GDRR5 yazıyor. Hepsi burada müşteri hizmetlerine aktardım durumu o da net bir bilgi veremiyor bende bilmiyorum gibisinden şeyler söyledi. Fiyat biraz ucuz olunca işkillendim açıkcası ürünü alacağım lakin sürpriz ile karşılaşmak istemiyorum. Sizce bu modelin GDDR5 olma ihtimali var mıdır?

Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla bu modelin GDDR5 sürümü yok hepsi GDRR6 diye biliyorum lakin biraz takıntılı bir insanım. Bu ilanda ve açıklama kısmında GDRR5 yazıyor. Hepsiburada müşteri hizmetlerine aktardım durumu o da net bir bilgi veremiyor bende bilmiyorum gibisinden şeyler söyledi. Fiyat biraz ucuz olunca işkillendim açıkcası ürünü alacağım lakin sürpriz ile karşılaşmak istemiyorum. Sizce bu modelin GDDR5 olma ihtimali var mıdır?

Hayır tabii ki sadece GDDR6 modelleri mevcut.

Son düzenleme:
Burada GDDR6 yazdığına göre.

Pardon yanlış model. 🙃

Burada GDDR6 yazdığına göre.

Pardon yanlış model. 🙃
Kart aynı kart değil mi? Hepsiburada linkinde de teknik özelliklerde GDDR6 yazıyor muhtemelen başlık yanlış yazılmış.

Başlık yanlış. Hepsiburada'dan modeli kopyalayıp (DUAL-GTX1660S-6G-EVO) Asus'a girdiğimizde GDDR6 kullanıldığı belirtiliyor.

Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla bu modelin GDDR5 sürümü yok hepsi GDRR6 diye biliyorum lakin biraz takıntılı bir insanım. Bu ilanda ve açıklama kısmında GDRR5 yazıyor. Hepsi burada müşteri hizmetlerine aktardım durumu o da net bir bilgi veremiyor bende bilmiyorum gibisinden şeyler söyledi. Fiyat biraz ucuz olunca işkillendim açıkcası ürünü alacağım lakin sürpriz ile karşılaşmak istemiyorum. Sizce bu modelin GDDR5 olma ihtimali var mıdır?
Hocam tahmini OEM denilen saçmalıkta olduğu gibi farklı bir kart satıyor olabilir. Belkide bilmiyordur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı