i5 11. nesil ve üstüyse o ekran kartı yetersiz kalır hocam.peki intel core i5 ile nvidia 1050 ti gtx darboğaz yaparmı
1660 süperi sıfır alacam fiyat konusunda sıkıntım yok ama ana kart falan hiç bi bilgim yok 2 gündür baya araştıyorum yakında öğrenip alacamCore i5 kaçıncı nesil ama 1050 Ti almanızı önermem 2. elden 3000-3300 bandına GTX 1660 Super alın.
Hocam ne tarz oyunlar oynayacaksınız? Üstelik i5 kaçıncı nesil düşünüyorsunuz?O zaman ben 1660 süper alıcam heralde
1660 süperi sıfır alacam fiyat konusunda sıkıntım yok ama ana kart falan hiç bi bilgim yok 2 gündür baya araştıyorum yakında öğrenip alacam
13. Nesil ama 1050 almayacam 1660 süper alıcami5 11. nesil ve üstüyse o ekran kartı yetersiz kalır hocam.
O siteler kafadan sallama başka bir şey değil.
Hocam bu söyledikleriniz doğru mu?Onlara inanmayın artık çok yalan.
O kart sıfır alınmaz birader bütçen nedir?O zaman ben 1660 süper alıcam heralde
1660 süperi sıfır alacam fiyat konusunda sıkıntım yok ama ana kart falan hiç bi bilgim yok 2 gündür baya araştıyorum yakında öğrenip alacam
1080P'de test ettin değil mi?Hocam bu söyledikleriniz doğru mu?
İ7-14700k ve 4070 ti falan test ediyorum sürekli yüzde 20-25 darboğaz gözüküyor nasıl darboğaz yapıyor anlam verememiştim
İşlemcin var mı? Yeni mi alacaksın? Yeni alacaksan onun için de bütçe söyle.O kart sıfır alınmaz birader bütçen nedir?
Bütçem var yani en fazla 30O kart sıfır alınmaz birader bütçen nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.